Bir yalnız adam

Düzenleyen:
Bir yalnız adam

SPOR Haberleri

Uçakta gazeteciye saldırıp millî formayı üzerinden çıkaran Arda Turan için Katalan ekibi fiyatı 22 milyon avroya düşürdü

Aslında bu bir ‘hesaplaşma’ değil, ‘çöküş’ hikâyesi… Arda EURO 2016’daki prim pazarlıklarıyla ilgili haberi bahane edip tam 1 yıl aradan sonra gazeteci Bilal Meşe’den ‘hesap sormaya’ kalkınca kendisini bekleyen sonu da biliyordu aslında. Basın toplantısında da dediği gibi ‘bedel ödemeye’ hazırdı. Beklendiği gibi önce Fatih Terim kamptan gönderdi, ardından da saniyeler süren basın toplantısında Millî Takım’ı ‘bıraktığını’ açıkladı. Avrupa Şampiyonası sonrası kadro dışı kaldığı dönem hariç tam 12 yıl boyunca millî formayı sakat olmadığı her dönemde sırtından çıkarmadan giyen Arda’yı şimdi daha da zor günler bekliyor. 
Herkes gitmesini istiyor
Bu sezon beklendiği kadar Barcelona’da yer bulamayan ve son dönemde adı gönderilecekler listesinde yazılan Arda Turan’ı Katalan ekibi de gözden çıkarmış durumda. Barcelona, Arda’yı satmak için alt limit olan 30 milyon avroluk bonservis beklentisini 22 milyon avroya düşürdü ve Çin’den gelecek teklifleri beklemeye başladı. Arda ile Barcelona arasındaki soğuk savaşı değerlendiren Goal internet sitesinin Barcelona muhabiri Ignasi Oliva, “O bir yalnız adam. Burada arkadaşı yok. Herkes gitmesini istiyor” tespitlerinde bulundu. Oliva, Barcelonalı yöneticilerin özel sohbetlerde Arda’nın gitmesini istediklerini söyledi. 
Değeri her gün düşüyor
Oliva’nın Arda’yla ilgili tespitleri şöyle: “Luis Enrique’nin isteğiyle transfer edildi fakat onun döneminde bile oynayamadı. Barcelona yöneticileri Arda Turan’dan para kazanmak istiyor. Yani şu an satış listesinde. Ancak yaşanan bu son olay, Arda’nın başka bir takıma transferini kolaylaştırmayacak. Arda geldiği günden bu yana bir kere bile basın toplantısı düzenlemedi; röportaj alanına (mixed zone) çıkmadı. Bu konuda Neymar’dan bile daha kötü. Katalan basınına asla konuşmadı, kimseye selam dahi vermedi. Burada arkadaşı yok. Açıkçası herkes onun gitmesini istiyor. Değeri her geçen hafta düşüyor. Aldığı paraya göre performansı çok düşük…”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...