Bir uyarı da Rodgers'tan

Bir uyarı da Rodgers'tan

SPOR Haberleri

Liverpool Menajeri Brendan Rodgers, Balotelli ve Henderson arasında penaltı pozisyonunda yaşananlar hakkında konuştu.

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Beşiktaş'ı 1-0 yenen Liverpool'da, galibiyet kadar Mario Balotelli ile Jordan Henderson arasında yaşananlar konuşulmaya devam ediyor. Penaltıyı Jordan Henderson'a bırakmayan ve kullanan Mario Balotelli'ye bir eleştiri de Liverpool Menajeri Brendan Rodgers'tan geldi.


''BENCİLCE DAVRANDI AMA...''
Brendan Rodgers, Mario Balotelli'yi eleştirirken, genç golcünün kendisini kanıtlaması gerektiğini belirtti. Rodgers, penaltı sırasında yaşanılanlar hakkında ''Oyunun her anında takım olarak herkesin çalışması gerekiyor ancak penaltı kazandığımızda Balotelli biraz bencilce davrandı. Gerrard ve Mario bizim iki önemli penaltıcımız, onlar yokken de Jordan var. Penaltı olduğunda Mario sonradan oyuna girmişti. Topu alınca da ona güvendik'' ifadelerini kullandı.


''O BİR TAKIM OYUNCUSU''
Tecrübeli hoca penaltı pozisyonunda tartışmaya girmeyerek çekilen Jordan Henderson'dan da övgüyle bahsederken, ''Jordan gerçek bir takım oyuncusu olduğunu gösterdi. İnsanlar onu yeni Steven gerrard olarak görüyor ancak o çok farklı bir oyuncu. Çok çalışıyor ve saha içinde çok iyi işler çıkarıyor'' dedi. nbsp; SPORX

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...