Bir Tevez yapımı 2-1! Juventus Real'i mağlup etti

Bir Tevez yapımı 2-1! Juventus Real'i mağlup etti

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalin ilk maçında Juventus evinde Real Madrid'i 2-1 mağlup etti. Geceye bir gol, bir asistle Carlos Tevez damga vurdu.

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalin ilk maçında Juventus evinde Real Madrid'i 2-1 mağlup etti. Geceye bir gol, bir asistle Carlos Tevez damga vurdu. 8. dakikadaki Tevez'in vuruşunda kaleci Casillas'tan seken topu Morata tamamladı: 1-0. Real 27'de eşitliği yakaladı. James Rodriguez'in sağdan ortasında Cristiano Ronaldo altı pas önünde kafasını çalıştırdı: 1-1. 56'daki ani Juve atağında Carvalhal, Tevez'i on sekizde indirdi. Penaltıyı kullanan Tevez geceye damga vurdu: 2-1. Karşılaşmanın rövanşı 13 Mayıs'ta oynanacak. Yarı finalin diğer maçı bu gece Barcelona-Bayern Münih arasında oynanacak. Dev karşılaşma 21.45'te Nou Camp'ta başlayacak ve Smart Spor'dan canlı yayınlanacak. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...