Bir Portekizli de Ankaragücü'ne... Pedrinho 2 yıllık sözleşme imzaladı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Bir Portekizli de Ankaragücü'ne... Pedrinho 2 yıllık sözleşme imzaladı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Portekiz Ligi'nin asist kralı Ankaragücü'nde... Başkentin Sarı-Lacivertli kulübü, Gil Vicente takımından Portekizli orta saha Pedrinho'yu kadrosuna kattı.

Ankaragücü'nde transfer çalışmaları devam ediyor... TFF 1. Lig'de şampiyon olarak 1 sezon aradan sonra Süper Lig'e geri dönen başkentin Sarı-Lacivertli kulübü, Portekizli orta saha Pedrinho'yu kadrosuna kattı.

GEÇEN SEZON 14 ASİST YAPTI

Teknik direktör Mustafa Dalcı yönetimindeki Ankaragücü, Portekiz'in Gil Vicente takımında forma giyen 29 yaşındaki futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Portekiz Premier Ligi'nde geçen sezon 34 maçın 33'ünde ilk 11'de forma giyen Pedrinho, sezonu 1 gol, 14 asistle tamamladı. 29 yaşındaki futbolcu geçen sezon ligde Benficalı Rafa Silva'dan (15) sonra en fazla gol pası veren isim oldu. Pedrinho, 14 gole katkı yaparak kariyerinin en iyi dönemine imza attı.

Bir Portekizli de Ankaragücü'ne... Pedrinho 2 yıllık sözleşme imzaladı

SEZONUN EN İYİ 11'İNE SEÇİLDİ

İmza törenine başkan Faruk Koca ve Futbol Koordinatö Emre Yıldız katıldı.

Ankaragücü’nde olduğu için çok mutlu ifade eden Pedrinho, "Benim için çok güzel bir deneyim olacağına inanıyorum. Ankaragücü taraftarlarıyla buluşacağım için çok heyecanlıyım" şeklinde konuştu.

Orta sahada 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev alan, Gil Vicente'nin ligi 5. sırada bitirerek UEFA Konferans Ligi bileti almasında da başrol oynayan Pedrinho, aynı zamanda Portekiz'de sezonun "En iyi 11'i"ne seçildi.

Adı, Spor Toto Süper Lig'de de birçok kulüple anılan Pedrinho, 2 yıl boyunca Ankaragücü forması terletecek.

Bir Portekizli de Ankaragücü'ne... Pedrinho 2 yıllık sözleşme imzaladı

ERDİ DİKMEN 3 MİLYON TL KAZANDIRDI

Pedrinho ile birlikte bu yaz 4. transferini yapan Ankaragücü, geçen sezon Altınordu'ya kiraladığı Erdi Dikmen'in 3 milyon TL karşılığında bonservisinin alındığını açıkladı. 

"Profesyonel Futbol A Takım futbolcularımızdan Erdi Dikmen, satın alma opsiyonu kullanılarak 3.000.000 TL karşılığında Altınordu Futbol Kulübü tarafından transfer edilmiştir."

Panathinaikos'un 25 yaşındaki sağ açığı Anastasios Chatzigiovanis'i kadrosuna katan Ankaragücü, ardından da Gürcü sol kanat Giorgi Beridze ile Gaziantep FK'nın sağ beki Oğuz Ceylan'ı transfer etmişti

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...