Bir İstanbul masalı! Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında avantajlı fikstür

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bir İstanbul masalı! Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında avantajlı fikstür

Spor Haberleri

Siyah beyazlılar gelecek sekiz maçın yedisinde İstanbul'dan çıkmayacak. Bu durum takımın şampiyonluk için iştahını kabarttı

Beşiktaş’ta Alanyaspor galibiyeti sonrası gözler bugün oynanacak Karagümrük maçına çevirilirken, Şenol Güneş’in hedefinde sekiz haftalık periyot var. Tecrübeli teknik adam bu süreçteki fikstür avantajını puan tablosuna ve sıralamaya yansıtmak istiyor. Siyah beyazlılar gelecek sekiz maçın yedisini İstanbul’da oynayacak. Şenol Güneş bu karşılaşmalarda galibiyet serisine devam etmeyi hedefliyor.

KONDİSYON ARTACAK

Bu süreçte seyahat sürelerinin kısalması takım içindeki yorgunluğu da azaltacak. Bu durumun özellikle futbolcuların kondisyonuna da yansıması bekleniyor. Üst üste beş maçından galibiyetle ayrılan Beşiktaş, fikstür avantajıyla bu seriyi geliştirme avantajına sahip. Siyah beyazlılar bugün oynanacak Karagümrük maçı sonrası Sivas deplasmanına gidecek ve gelecek altı maçın tamamına İstanbul’da çıkacak. 

8 MAÇLIK FİKSTÜR

>> KARAGÜMRÜK (D)
>> SİVASSPOR (D)
>>ANKARAGÜCÜ
>>ANTALYASPOR
>> BAŞAKŞEHİR (D)
>>İSTANBULSPOR
>>FENERBAHÇE (D)
>> GİRESUNSPOR 

AMİR KARTAL OLDU

Beşiktaş Amir Hadziahmetovic konusunda Konyaspor’la anlaştı. Orta saha ve stoper oynayan futbolcu için yeşil beyazlı kulübe 3 milyon avro bonservis,1 milyon da başarı bonusu verilecek. Ayrıca sonraki satıştan %20 pay ödenecek.

4,5 yıllık kontrat yapılacak olan Hadziahmetovic’in bugünkü sağlık kontrolü sonrası imza atması bekleniyor. Yıllık bir milyon avro ücret alacak olan futbolcunun Beşiktaş’a gelebilmek için Konyaspor’daki alacağının büyük kısmından vazgeçtiği öğrenildi. MURAD TAMER'İN HABERİ

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...