Bir ihtimal daha yok

Bir ihtimal daha yok

SPOR Haberleri

Sahasında Juventus'u ağırlayacak olan G.Saray, Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam edebilmesi için kazanmak zorunda

Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki son maçında bu akşam İtalyan ekibi Juventus'u konuk edecek Galatasaray "Tamam mı devam mı?" maçına çıkıyor. Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proença yönetecek. Galatasaray, Juventus'a karşı geride kalan 5 maçta, 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Rakip ağları 8 kez havalandıran sarı-kırmızılılar kalesinde ise 7 gol gördü. Juventus'a atılan 8 golün 4'üne kulübün ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Hakan Şükür imza attı. Sarı-kırmızılılar, 2003-04 sezonu Şampiyonlar Ligi gruplarında eşleştiği Juventus'u, terör saldırıları nedeniyle İstanbul yerine Dortmund'da oynanan maçta 2-0 yenmişti.
Hakem: PEDRO PROENÇA (Portekiz)
STAD: TT Arena
SAAT: 21.45
YAYIN: Star TV
Galibiyet gelmezse Real'in kazanması beklenecek
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takım arasına kalabilmek için G.Saray'ın kazanmaktan başka seçeneği bulunmuyor. Juventus'a ise alacağı bir beraberlik, tur için yeterli olacak. Galatasaray, bu akşamki maçını kazanamasa dahi gruptaki Kopenhag-Real Madrid maçında çıkacak sonuca göre yoluna Avrupa Ligi'nde devam etme şansını bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip, aynı puana sahip olduğu Kopenhag'a karşı, grup maçlarında İstanbul'da 3-1 kazanıp, deplasmanda 1-0 yenilmesi nedeniyle ikili averaj üstünlüğüne sahip. Cimbom'un Juventus'la muhtemel beraberliği durumunda, Danimarka ekibinin yoluna Avrupa Ligi'nde devam edebilmesi için Real Madrid'i yenmesi gerek. Galatasaray'ın Juventus'a yenilmesi halinde ise Avrupa Ligi bileti için Kopenhag, Real Madrid'den en az 1 puan almak zorunda ve aksi durumda grubun üçüncü sırası yine Aslan olacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...