Bir fırtına koptu!

Düzenleyen:
Bir fırtına koptu!

SPOR Haberleri

Rize kanadı Trabzon’u şike yapmakla suçladı, bordo-mavililer sert karşılık verdi

Süper Lig’e veda eden Çaykur Rizespor’da, Trabzonspor’a karşı büyük öfke var. Bordo-mavililerin evinde Bursaspor’a yenilmesiyle küme düşen Çaykur Rize’de yönetici Remzi Kazmaz zehir zemberek açıklamalarda bulundu. İki kulüp arasında iplerin koptuğunu söyleyen Kazmaz “Trabzon halkı, bu şikeci takımdan hesap sormalıdır. Yoksa bu bahsettiğimiz kardeşlik bozulur. Trabzon halkına sesleniyorum! Bu şikeci Muharrem Usta ve yöneticilerden, takımdan kurtulun” dedi. Rizesporlu yönetici, “Ben bu konuyu TFF’ye taşıyacağım. Milyonlarca insan neyin ne olduğunu gördü. Trabzonspor yıllardır Fenerbahçe’ye ‘şikeci’ diye bağırıyordu. Kimse bana hikâye anlatmasın. Şikeyi Trabzonspor yaptı. Bu şike ile de Fenerbahçe’nin kupası bence tescillenmiştir” sözlerini kullandı. 
Bizim alnımız ak
Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Emre Aksoy ise bu suçlamalara sert çıkarak, “Bir maçla ne küme düşülür, ne de şampiyon olunur. Her takım 34 haftalık periyottaki emeğinin karşılığını alır” derken, “Trabzonspor olarak camiamız her daim onuru ve şerefiyle bu ligde mücadelesini sürdürmüştür ve bu duruşundan da asla taviz vermeyecektir. Bir takım kendi çabalarıyla ligde başarıya ulaşacağı gibi yine kendi hatalarıyla başarısızlığa uğrar. Aksini iddia etmek hedef saptırmaktır. Evinde Kayserispor ve Adanaspor’u yenemeyeceksin, küme düşünce suçu camiamıza atacaksın. Çaykur Rizespor’un yöneticileri ve teknik heyeti biz değiliz. Bizim alnımız aktır” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...