Bir devir kapanıyor! Gol makinesi futbolu bırakıyor

Düzenleyen:
Bir devir kapanıyor! Gol makinesi futbolu bırakıyor

SPOR Haberleri

Avrupa’nın en büyük kulüplerinde oynayan ve bir birinden zor başarılar elde eden Arjantinli yıldız Gonzalo Higuain, futbolu bırakma kararı aldı. Gol makinesinin bu kararı ise herkesi şaşkına çevirdi.

Arjantinli gol makinesi Gonzalo Higuain, emeklilik kararı aldı. Real Madrid, Napoli, Juventus, Milan, Chelsea gibi takımlarda forma giyen ve Şampiyonlar Ligi’nde damga vuran Higuain, sezonun bitimiyle kariyerini noktalayacak. Yıldız oyuncu şuan ise Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami takımında forma giyiyor.

BABASI AÇIKLADI 

Higuain'in babası Jorge Higuain TNT Sports'a yaptığı açıklamada, "Arjantin'e geri dönmeyecek. Emekli olacağını söyledi. Futbolu bırakmak istiyor. Ben devam etmesini istedim. Ancak her şeye sahip bir çocuk. Benim için felaket oldu bu karar" açıklamalarında bulundu. 

Bir devir kapanıyor! Gol makinesi futbolu bırakıyor

BONSERVİS BEDELİ 160 MİLYON EURO 

Gonzalo Higuain için ödenen bonservis bedellerinin toplamı 160 milyon euro ediyor. Milan 11 milyon, Chelsea 8 milyon euroluk ücretlerle Higuain'i 1 sezonluk kiralayabilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...