Bilic'ten stat isyanı, 'İstanbul dışına razıyım'

Bilic'ten stat isyanı, 'İstanbul dışına razıyım'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic yönetime, 'Olimpiyat'ta kışın oynamak bize ceza olur. Gerekirse başka şehirde oynayalım' teklifinde bulundu.

Sezon öncesinde Fenerbahçe ve Galatasaray ile anlaşamadığı için Olimpiyat Stadı'nda oynamak zorunda kalan Beşiktaş, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'na 'önlenemeyen olaylar çıkabilir' şeklinde olumsuz rapor vermesiyle zor duruma girdi. Kasımpaşa'da güvenlik zafiyeti oluşabileceğini düşünerek Beşiktaş'a izin vermeyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün bu çıkışıyla Olimpiyat Stadı'nda sezonu tamamlamayı planlayan siyah-beyazlı yönetim, Teknik Direktör Slaven Bilic'in Olimpiyat Stadı'na karşı çıkmasıyla iyice çıkmaza girdi. Olimpiyat Stadı'nın uzaklığının kış mevsiminde dezavantaj olabileceğini belirten Bilic'in, "Taraftarlarımız bizim en önemli silahımız. Havalar soğudukça bu stada kimsenin geleceğini düşünmüyorum. Onlardan uzak kalırsak sıkıntı yaşayabiliriz. Burada devam edersek cezalı gibi oynarız. Başka alternatifler üzerinde durmalıyız. İstanbul dışında bile oynamaya razıyım" diye fikir belirtmesi üzerine arayışlara giren Beşiktaş Yönetimi, sıkıntıyı çözmek için alternatifler üzerinde duruyor. Derbide çıkan olaylar nedeniyle 4 hafta taraftarlarından uzak kalacak olan siyah-beyazlılar, cezada indirime gidilmezse taraftarlarıyla 16. haftadaki Elazığspor maçında buluşacak. Bu karşılaşmadaki duruma göre stat konusunu netleştirecek olan siyah-beyazlı yönetimin B planı ise sezonun ikinci yarısındaki karşılaşmalarda rakiplerini Kocaeli'de ağırlamak. nbsp;
HÜSEYİN EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...