Bilic'ten öz eleştiri: Eneramo hataydı

Bilic'ten öz eleştiri: Eneramo hataydı

SPOR Haberleri

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Eneramo ve Atiba transferleri için öz eleştiride bulundu

Atiba ve Eneramo'yu siyah-beyazlılara kazandıran teknik direktör Bilic, "Eneramo yaz döneminde kamp yapmadığı için fazla kilo almıştı. Keşke daha erken transfer ederek kampa katılmasını sağlasaydık. Ama olmadı. Hata yaptım diye bu yanlışta inat etmeme hiç gerek yok" dedi. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, kendisinin transferini sağladığı Atiba ve Eneramo konusunda özeleştiride bulundu. Hırvat teknik adam, Atiba'nın performansını överken, Eneramo için ise "Benim hatam" diye konuştu. Yaptığı transferin yanlış veya beklentilerin altında kalması halinde, bu hatanın arkasında durmanın takıma çok daha fazla zarar verebileceğini de sözlerine ekleyen Bilic, şöyle devam etti: "Eneramo geçtiğimiz sezon çok iyi bir performans gösterdi. Yaz döneminde kamp yapmadığı için fazla kilo almasına rağmen ondan çok umutluydum. Keşke daha erken transfer ederek kampa katılmasını sağlasaydık. O zaman çok daha farklı bir tablo olabilirdi. Ama olmadı. Hata yaptım diye bu hatamda inat etmeme hiç gerek yok. Bu sene devamlı oynayabileceği bir takımda olursa belki Eneramo seneye bizim için daha yararlı olabilir." nbsp;
GECE HAYATI KRİTERİ! nbsp;
Atiba transferindeki başarısı nedeniyle yönetim, Eneramo transferi üzerinde pek durmazken, seneye transfer hatalarını daha az seviyeye düşürmek için alınacak futbolcuların özel yaşamlarını da yakından inceleme kararı aldı. Eneramo'nun hem kamp döneminde hem de ligin devam ettiği haftalardaki özel yaşamının performansını olumsuz etkilemesi nedeniyle yönetimin bundan sonraki transferlere gece hayatı kriteri getirmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...