Bilic'ten dev hamle!

Bilic'ten dev hamle!

SPOR Haberleri

West Ham'ın başına geçen Beşiktaş'ın eski hocası Bilic, Burak Yılmaz ve Mehmet Topal'ı istiyor

Burak Yılmaz yeniden Avrupa kulüplerinin gözdesi haline geldi. Geçtiğimiz günlerde Lazio, tecrübeli golcünün transferi için kolları sıvamıştı. 10 milyon Euro'yu gözden çıkaran İtalyan kulübünün ardından, İngiltere'den yeni bir haber geldi. Beşiktaş'la yollarını ayırdıktan sonra Premier Lig takımlarından West Ham United'ın başına geçen Slaven Bilic, "Türkiye'de en beğendiğim golcü" dediği Burak'ı gözüne kestirdi. nbsp;

Milli futbolcu hakkında kulüp yönetimine rapor veren Hırvat çalıştırıcı, "İngiltere'ye gelirse kısa sürede büyük işler yapar. Patlayıcı gücü yüksek, inatçı, hırslı ve asla vazgeçmeyen bir golcü. Premier Lig'deki savunmalar onu durdurmakta zorlanacaktır. Özellikle deplasman maçlarında çok işimize yarar" yorumunu yaptı. nbsp;

Açılış fiyatı arttı
İngiliz kulübünün bu referans doğrultusunda, Galataaray'ın kapısını çalması bekleniyor. Bu durumda Burak'ın piyasa değeri otomatik olarak yükseliyor. Sarı-Kırmızılılar'ın artık kapıyı 12 milyon Euro'dan açmayı planladığı öğrenildi.

BİLİC MEHMET TOPAL'I DA İSTİYOR
Hırvat teknik adam Fenerbahçe'nin yıldızı Mehmet Topal'ın transfer edilmesi için yönetime talepte bulundu.
İspanya tecrübesi de bulunan ve her fırsatta Premier Lig'de oynamak istediğini belirten Topal için West Ham'ın scout ekibi ile birlikte analiz ve istatistik ekiplerinin de birer çalışma yapacakları, hazırlanacak rapor sonrasında Fenerbahçe'ye bir teklif yapılıp yapılmasına karar verileceği bildirildi. Bilic'in, Topal dışında yönetime Atiba ismini de verdiği fakat West Ham teknik ekibinin yaptığı incelemeler doğrultusunda Kanadalı oyuncu için teklif yapılmaması kararı alındığı da yine gelen bilgiler arasında. (Fotospor)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...