Bılıc'ten Brugge maçı için sürpriz taktik

Bılıc'ten Brugge maçı için sürpriz taktik

SPOR Haberleri

Hırvat çalıştırıcı, Brugge rövanşına kadar oyuncularla görüşmeler yaparak turun önemini anlatacak.

Beşiktaş'ta göreve geldiği günden bu yana her fırsatta kendileri için en önemli maçın sıradaki maç olduğunu dile getiren Teknik Direktör Slaven Bilic, futbolcularının sadece Club Brugge sınavına motive olmaları için kolları sıvadı.Önce UEFA Avrupa Ligi'nde Brugge ile ardından Süper Lig'de Fenerbahçe ile hayati önem taşıyan iki zorlu maça çıkacak olan siyah-beyazlı takımın hocası, oyuncularından derbiyi düşünmemelerini istedi. Hırvat teknik adam, kulüp tarihi açısından çok önemli olan Club Brugge maçına kadar oyuncularıyla özel görüşmeler yaparak sadece Avrupa'da tura odaklanmalarını bildirecek.


BRUGGE MAÇINA DA 4-4-2 SÜRPRİZİ


Slaven Bilic'in ilk maçta 2-1 mağlup oldukları Club Brugge karşısına siyah-beyazlı takımı çift forvetle sahaya sürmenin planlarını yaptığı ifade edildi.Rövanşı kazanmak zorunda olmaları nedeniyle Kayseri Erciyesspor maçındaki gibi hücum hattında Demba Ba'nın yanında Mustafa Pektemek'e görev vermeyi düşünen tecrübeli hoca tedbiri de elden bırakmayacak. Bilic, Club Brugge'ün çok tehlikeli bir deplasman takımı olması yüzünden orta saha ve savunmada özel önlemler alacak.


Zirve övgüsü


Hırvat ve Sırp medyası, şampiyonluk yarışındaki rakipleri Galatasaray ile Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirerek liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş'ın başarısına geniş yer verdi. 24sata.hr sitesi, "Bilic'in takımı ligin zirvesine yeniden oturdu. Kayseri Erciyes savaşından zaferle ayrıldılar" ifadelerini kullandı.Jutarni.hr, "Bilic, Galatasaray'ın hatasını iyi kullandı. Kayseri Erciyes'i devirip yeniden zirvedeler" yorumunu yaptı. Index.hr sitesi, "Slaven Bilic zirveye uçtu" derken, Tportal.hr sitesi ise "İşte Bilic'in geri dönüşü. Yeniden ligin zirvesini aldı. Bilic'in Beşiktaş'ı Türkiye'de yeniden lider" başlığını attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...