Bilic'ten Beşiktaş'ın genç yıldızı Muhammed'e Messi programı

Bilic'ten Beşiktaş'ın genç yıldızı Muhammed'e Messi programı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın genç yıldızı Muhammed Demirci'den "Yeni Messi" çıkartmak isteyen Bilic'in, Messi'nin şahsi idman programını istediği öğrenildi.

Beşiktaş'ın genç yıldızı Muhammed Demirci'den "Yeni Messi" çıkartmak isteyen Bilic'in, İspanya'daki dostları aracılığıyla Arjantinli yıldızın şahsi idman programını istediği öğrenildi. Beşiktaş'ın Hırvat teknik adamı Slaven Bilic, Beşiktaş'ın genç yıldızı Muhammed Demirci'den Messi oluşturmak istiyor. Beşiktaş'ın genç yıldızı Muhammed Demirci'den "Yeni Messi" oluşturmak isteyen Bilic'in, İspanya'daki dostları aracılığıyla Arjantinli yıldızın şahsi idman programını istediği ve bunu genç oyuncuya uygulatacağı bildirildi. Slaven Bilic'in Muhammed için hazırlattığı "Messi idmanının" ilk bölümü, değişen durumlarda ve doğrusal yönde ayaklarını hızlandırma hareketleri olacak. Sonra ayak geliştirme ve hızlı hareketler yapılması için çalışmalar yapacak olan genç yıldız Mumammed'in bu özel idmanların sonunda yoga yapacağı ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...