'Bilic'in yokluğu bizi çok etkiliyor'

'Bilic'in yokluğu bizi çok etkiliyor'

SPOR Haberleri

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Jurcevic, 'Bilic'in yokluğunun kendilerini etkilediğini söyledi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Jurcevic, kendileri adına zor bir mücadele olduğunu belirterek, "Bu maçtan aldığımız bir puandan mutlu değiliz" dedi. Maçtan önce Muhammed Demirci ve Hutchinson'ın sakatlıkları nedeniyle sıkıntılar yaşadıklarını kaydeden siyah-beyazlı takımın antrenörü, şöyle devam etti: "Bu iki oyuncuyu kullanacak durumda değildik. Orta sahada hamle olarak işimizi zorlaştırıyordu. Bunların üstüne ısınma sırasında Sivok sakatlandı. Bu, işleri daha zor hale getirdi. Bu zor durumda, takımımız her şeyi denedi." Rakipleri karşısında topa daha fazla sahip olduklarını ifade eden Jurcevic, "Birkaç fırsat da yakaladık. Ancak son dokunuşlarda daha dikkatli olabilirdik. Daha fazla şut atabilirdik. İyi mücadele verdik. Ancak bir puan alabildik. Bundan memnun değiliz. Gelen kadın ve çocuk taraftarlara teşekkür ederiz. Böyle bir atmosferde oynamak kolay değil. Taraftarların olmamasından dolayı çok büyük destekten mahrum kaldık. 12. adamımızdan mahrum kaldık. 40-50 bin taraftar, güzel atmosfer oluşturuyor" diye konuştu.
Bilic'in yokluğu
Jurvevic, teknik direktör Slaven Bilic'in cezası nedeniyle takımın başında olmamasının da sıkıntısını yaşadıklarını dile getirdi. Bilic'in Çaykur Rizespor maçıyla cezasını tamamladığını hatırlatan Jurvevic, "Onun yedek kulübesinde olması, oyuncuların ve takımın üzerinde psikolojik olarak olumlu etkide bulunuyor. Cezasını bitirdi. Bizim için iyi oldu" dedi. Siyah-beyazlı çalıştırıcı, forvet oyuncularının etkisiz kalması konusundaki soruyu, "Almeida sezon başından beri birçok gol attı. Bugün bazı pozisyonlarda iyi değildi. Maçın düğümlendiği yer orası. Atsa, başka bir sonuç olurdu. Ama forvet ve hücum oyuncularına kesinlikle inanıyoruz. Önümüzdeki maçlarda gol atacaklarını umut ediyoruz" diye cevapladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...