Bilic'in yardımcısı, 'İyi günümüzde değildik'

Bilic'in yardımcısı, 'İyi günümüzde değildik'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Nikola Jurcevic, ikinci yarıda hata yaptıklarını ve skor olarak geriye düştüklerini ifade etti.

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Nikola Jurcevic, ilk yarı iyi oynamadıklarını söyledi. Devreye golsüz beraberlikle girdiklerini hatırlatan Jurcevic, ikinci yarıda hata yaptıklarını ve skor olarak geriye düştüklerini ifade etti. İlk golü yedikten sonra oyunu çevirmeye çalıştıklarını ancak Antalyaspor'un hızlı ve çabuk ataklarla ikinci golü kaydettiğini anlatan Jurcevic, takım olarak iyi günlerinde olmadıklarını kaydetti. Takım halinde iyi oynamadıklarına dikkati çeken Jurcevic, "Pas yapamadık. Agresif değildik. Topun bizde kalması konusunda becerikli değildik. Antalyaspor, ofansif olarak kuvvetli adamını kullanıp iki gol attı. Bu golleri yerken defansif hatalar yaptık. İç açıcı bir performans sergileyemedik" dedi. Bir gazetecinin, "Galatasaray maçının da mağlubiyette etkisi olabilir mi?" sorusuna Jurcevic, "Galatasaray maçında olup bitenleri unutmak için elimizden geleni yaptık. Antalyaspor'u da iyi analiz ettik. Bu mağlubiyet için Galatasaray maçını bahane etmek pek mantıklı ve doğru olmayacaktır" yanıtını verdi.
Siyah beyazlı futbolcu Ramon Motta, iyi skorlarda olduğu gibi kötü skoru da takımın tamamıyla aldıklarını ifade etti. Kendi oyun sistemlerini sahaya yansıtamadıklarını anlatan Motta, "Galatasaray maçında iyi oynamıştık ama bunu skora yansıtamamıştık. Bu maçta ise hem kötü oynadık hem de skor bulamadık. Bu maçı unutmak zorundayız" dedi.
Motta, Antalyaspor'u da güzel oyun ve aldıkları galibiyet nedeniyle tebrik ettiğini kaydetti.
Beşiktaş'ın genç oyuncusu Muhammed ise maça durgun başladıklarını söyledi. İkinci yarının başında gol yediklerini hatırladan Muhammed, bu golün kendilerini oyundan düşürdüğünü ifade etti. İkinci golün ardından iyi oynamaya başladıklarını ancak skoru değiştiremediklerini anlatan Muhammed, haftaya 3 puan alarak yeniden galibiyet serisine başlamayı hedeflediklerini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...