Bilic'in West Ham'a imzalamasının ardından gözler genç oyuncuya çevrildi

Bilic'in West Ham'a imzalamasının ardından gözler genç oyuncuya çevrildi

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, "Bilic, Tolgay'ın telefonuna 'Beşiktaş'a gel, sezon sonu birlikte İngiltere'ye gideriz' diye mesaj attı" demişti

Beşiktaş'ı şampiyon yapamadığı gerekçesiyle siyah-beyazlı yönetimin yollarını ayırdığı Teknik Direktör Slaven Bilic önceki gün Premier Lig kulüplerinden West Ham United ile sözleşme imzalamıştı. Ligin ikinci yarısından bu yana Hırvat teknik adamın yeni adresinin İngiltere olacağı söyleniyordu ve iddialar böylece doğru çıktı. Bilic'in, West Ham United'ın yeni patronu olmasının ardından akıllara Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun devre arasında ortaya attığı iddia geldi. Bilindiği gibi Tolgay Arslan'ın transferi için Trabzonspor ve Beşiktaş büyük bir savaşın içine girmiş ve başarılı futbolcu son tercihini Kartal'dan yana kullanmıştı. Ancak o dönem Hacıosmanoğlu, "Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Tolgay'ı aramış. Ancak çocuk açmadı. Sonra Bilic, Tolgay'ın telefonuna mesaj atıyor, 'Bize gel şampiyon olalım, seneye birlikte İngiltere'ye gidelim'. Menajeri şahit" iddiasında bulunmuştu. Bilic'in West Ham United'a gitmesinin ardından "Acaba sırada Tolgay mı var" sorusu gündeme geldi. Hırvat teknik adam, yeni kulübüne "Tolgay'ı alalım" teklifini götürüp götürmeyeceği siyah-beyazlıların gündemini meşgul edeceğe benziyor.
Gökhan ve Olcay'ı istiyor
Bu arada İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın, Beşiktaş'tan Gökhan Töre ve Olcay Şahan'ı transfer etmek istediği iddia edildi. İngiliz basınında yer alana haberlerde, teknik direktör Slaven Bilic ile 3 yıllık sözleşme imzalayan West Ham United'ın, Hırvat teknik adama bu sezon için 25 milyon sterlin transfer bütçesi ayırdığı belirtildi. Bilic'in transfer listesinde ise eski talebeleri Beşiktaşlı Gökhan Töre ve Olcay Şahan'ın yanı sıra Chelsea'den Loic Remy ve Sampdoria'dan Pedro Obiang'ın bulunduğu öne sürüldü.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...