Bilic'in kiralık prensleri

Bilic'in kiralık prensleri

SPOR Haberleri

Pişmeleri için başka takımlara gönderilen Muhammed Demirci, Sinan Kurumuş, Alperen Doğan, Kadri Arı ve Hasan Türk'ün performansları yüzleri güldürüyor.

Beşiktaş'ın altyapıdan yetiştirerek kiraladığı genç isimler yeni takımlarına kolay uyum sağladı. Siyah-beyazlıların gelişimleri için kiralık olarak gönderdiği genç futbolcular takımlarının aldıkları başarılı sonuçlarda büyük pay sahibi oldu. Geleceğin Messi'si olarak lanse edilmesine rağmen bir türlü beklenen çıkışı yakalayamayan ve sezon başında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kiralanan Muhammed Demirci yeni takımıyla toplam 6 maçta sahaya çıkarken Türkiye Kupası'nda 2-1 kazandıkları Anadolu Selçuklu maçında 1 asist yaptı. Beşiktaş'ın 2 sezon önce Ankaragücü'nden transfer ettiği Sinan Kurumuş ise Tepecikspor formasıyla çıktığı 4 maçta 4 gol kaydetti. nbsp;

Gittikleri yerde yıldız oldular

Siyah-beyazlı altyapıda geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen ve her iki ayağını da etkili kullanan Alperen Doğan da takımını sırtlayan isimler arasına girdi. Eyüpspor'da forma giyen genç kanat oyuncusu ligde forma giydiği 5 maçta 5 gole doğrudan etki ederek 2 gol atıp 3 asist yaptı. Forvet ve kanatlarda oynayan Kadir Arı ise Balçova Yaşamspor'la çıktığı 7 mücadelede takımına 2 gollük katkı sağladı. 2. lig takımlarından Kırklarelispor'da oynayan ön libero Hasan Türk ise takımının her maçında görev yaptı. Geleceğin Beşiktaş'ını kurmak için genç isimleri yakından takip eden Teknik Direktör Slaven Bilic'in de kiralık oyuncuların performansından memnun olduğu belirtildi.

Oğuzhan SİVAS?MAÇINDA?YOK
Milli Takım'ın Estonya ile oynadığı maçta omzunun üzerine çok kötü düşen ve maçı yarıda bırakmak zorunda kalan Oğuzhan'dan Beşiktaş'a kötü haber geldi. Genç oyuncunun dün çekilen MR'ında omzunda zedelenme tespit edilirken Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği belirtildi. Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık "Oğuzhan'ın omzu arka taraftan çıkmış ve eklem kendi kendine sabit kalmış. Tedavisine başladık. En kısa sürede takıma dönmesini umuyoruz. Her geçen gün daha iyi olacaktır" ifadelerini kullandı. nbsp;
HÜSEYİN?EROĞUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...