Bilic'in kadro kabusu!

Bilic'in kadro kabusu!

SPOR Haberleri

Partizan galibiyetiyle morallenen Beşiktaş'ta, kadro sıkıntısı yaşanıyor. Cezalı Olcay, Veli ve Gökhan ile sakat Mustafa Pektemek kadroda yok.

UEFA Avrupa Ligi'nde Partizan'ı 2-1 mağlup ederek kötü gidişe dur diyen Beşiktaş'ta gözler Süper Lig'e çevrildi. Ligin 9. haftasında İstnbul Başakşehir'le karşılaşacak siyah beyazlılarda eksik oyuncuların fazlalığı, teknik direktör Slaven Bilic'i sıkıntıya soktu.


Pazar akşamı oynanacak Başakşehir maçında kart cezalıları Olcay Şahan, Veli Kavlak ve Gökhan Töre forma giyemeyecekler. Partizan karşısıda ayak bileğinden sakatlanan Mustafa Pektemek de takımını yalnız bırakacak. Tedavisine devam edilen Tolga Zengin'in durumunun ise maç günü netleşecek.


Eksik oyuncuların fazlalığı nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Slaven Bilic'in Gökhan Töre'nin yerine Kerim Frei'ı oynatmasına kesin gözüyle bakılıyor. Veli Kavlak'ın yokluğunu orta sahada Sosa'yı düşünen Hırvat teknik adamın, Olcay'ın pozisyonunda Cenk Tosun'u görevlendirmesi sürpriz olmayacak.


Slaven Bilic'in düşündüğü bir diğer formül ise nbsp;takımın sol kanadını İsmail Köybaşı - Motta ikilisine emanet etmek. Bu durumda siyah beyazlıların sağ bek mevkiinde tedavisi tamamlanan Serdar Kurtuluş görev yapacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...