Bilic'i sıkıntı bastı

Bilic'i sıkıntı bastı

SPOR Haberleri

Eskişehir deplasmanında alınan galibiyetle kendine gelen Bilic'i, Fernandes ve Hutchinson'un durumu ile takımın motivasyon kaybı düşündürüyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic milli maçlar için lige verilen arada siyah-beyazlı takımın yaralarını saracağını düşünürken, yeni sıkıntılarla uğraşmaya başladı. Kasıklarında yaşadığı problem sebebiyle son iki nbsp;idmana katılmayan Fernandes ile sol arka adalesinde ödem bulunan Hutchinson'un durumunun henüz netlik kazanmaması üzerine canı sıkılan Bilic, sağlık ekibine iki oyuncunun da Çaykur Rize maçına mutlaka yetiştirilmesi gerektiği talimatını verdi. Beşiktaş'ın iki oyuncunun yokluğuyla orta sahadaki dinamizmini kaybedeceğini düşünen Hırvat teknik adamın bir başka korkusu ise motivasyon kaybı oldu.Milli maçlar için verilen arada yaşanabilecek konsantrasyon eksikliğinden çekinen Hırvat teknik adamın, kulübedeki yardımcılarına "Maç olmadığı için motivasyon kaybına uğrayanların yanı sıra milli takımdan dönenlerde de elenmiş olmanın moral bozukluğu var. Onlarla yakından ilgilenerek kısa sürede hazır olmalıyız" dediği öğrenildi. Futbolcularıyla yaptığı her toplantıda Ç.Rizespor ve Akhisarspor maçlarında alınacak 2 galibiyetin Beşiktaş'ın üst sıralardaki yerini netleştireceğini ifade eden Bilic'in canını sıkan bir başka konu ise siyah-beyazlı taraftarlardan uzak kalmak. Beşiktaş taraftarlarına hayranlığını her fırsatta dile getiren Bilic, "Taraftarlarımız motivasyonumuzu kaybettiğimiz anlarda bizi tekrar ateşleyebiliyor. Ancak bu sefer onlardan uzağız. Ç.Rizespor maçını kazanırsak taraftarsız oynayacağımız her maçı kazanabiliriz" diyerek oyuncularını ateşlemeye çalışıyor. nbsp;HÜSEYİN?EROĞUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...