Bilic veto yedi, Fernandes kesin gidici

Bilic veto yedi, Fernandes kesin gidici

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fernandes'in kalmasını isteyen Slaven Bilic'i veto etti. Portekizli futbolcunun devre arasında satılmasını kararlaştırdı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fernandes'in takımda kalmasını isteyen Slaven Bilic'i veto etti. Siyah-beyazlı yönetim, sözleşme yenilemeye yanaşmayan Portekizli futbolcunun devre arasında satılmasını kararlaştırdı. Beşiktaş, Kasımpaşa maçında protesto edilen ve sahaya giren bir holiganın saldırısına uğrayan Manuel Fernandes'le yollarını ayırıyor. Siyah-beyazlılar, Portekizli futbolcunun takımda kalmasını isteyen Teknik Direktör Slaven Bilic'i veto etti. Başkan Fikret Orman'ın, "Bizimle sözleşme bile uzatmak istemeyen bir adam için ne diye uğraşalım. Kimse Beşiktaş'tan büyük değil. Fernandes'in bu şartlarda kalması doğru olmaz. Gidecekse gitsin" dediği ortaya çıktı. Siyah-beyazlı yöneticilerin de istemediği Fernandes'in, Bilic'e rağmen devre arasında takımdan gönderilmesi kararlaştırıldı. Teknik patron Bilic transferde Eneramo ve Atiba gibi isimleri ısrarla istediği için İzleme Komitesi'nin tavsiye ettiği futbolcuları bile ikinci plana atan siyah-beyazlı yönetimin, Fernandes konusunda Bilic'in tavsiyesini dinlemeyeceği ifade edildi.
Katar yolcusu mu?
Portekizli futbolcunun yerine yerli ve yabancı isimlerden bir transfer listesi oluşturan yöneticiler, Antalya kampına kadar düşünülen oyuncuyu kadroya dahil etmeyi planlıyor. Başkan Fikret Orman'ın vetosuyla Fernandes'i satış listesine koymaya hazırlanan Beşiktaş Futbol Komitesi, Portekizli oyuncu için gelmesi muhtemel teklifleri değerlendirmeye alacak. Kulüpten sızan iddialara göre yıldız futbolcunun tıpkı vatandaşı Quaresma gibi Katar'ın yolunu tutabileceği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...