Bilic: Terim'e kredi verilmeli

Bilic: Terim'e kredi verilmeli

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, A Milli Takım'a ve Fatih Terim'e destek vererek, grupta henüz her şeyin bitmediğini söyledi.

Hırvat çalıştırıcı, "Fatih Terim ile teknik heyet konusunda analiz yapmak bana düşmez. Terim hem kulüpler düzeyinde hem milli takım düzeyinde Türk futbolu için ciddi şeyler yaptı, ciddi başarılar elde etti. Zamanı hak ediyor. Problemi çözmek için kredi vermek lazım. 3-4 maçlık periyotta her şey değişebilir" dedi. nbsp;

Sosa'da işlem tamam

Beşiktaş sezon başında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımından kiraladığı Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın bonservisini aldı. Siyah-beyazlı kulüp, yıldız oyuncu için belirlenen 2 milyon avroluk satın alma hakkını kullandı. Başkan Fikret Orman dün sabah yaptığı açıklamada, "Futbolcular zaman zaman sakatlık yaşayabilir. Bu, bonservisini almamamız için bir sebep değil" diyerek Sosa'nın bonservisinin alınabileceğini ifade etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...