Bilic: 'Sizinle tarih yazmak istiyorum'

Bilic: 'Sizinle tarih yazmak istiyorum'

SPOR Haberleri

Trabzonspor engelini 2-0'la geçen ve zirvedeki yerini koruyan Siyah-Beyazlılar, tüm konsantrasyonunu Gaziantepspor maçına verdi.

Teknik Direktör Slaven Bilic, yardımcılarıyla birlikte G.Antepspor'un analizini yapmaya başladı. Türkiye'de herkes şampiyonluk yarışını konuşurken Hırvat teknik adam, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde "Şampiyonluk" kelimesini yasakladı. Oyuncularına Trabzonspor maçı sonrası "Şampiyonluk sizin elinizde" diyerek seslenen Teknik Direktör Slaven Bilic, sezon sonuna kadar her maçı tek tek düşünmeleri gerektiğini bir kez daha yineledi:


SİZ G.SARAY DERBİSİNİ UNUTUN!
"Çok akıllı ve ne istediğini bilen bir takım görüntüsü verdiniz. Bu sayede de Trabzonspor'u yendiniz. Sizi yeniden tebrik ediyorum. Ancak sizden şunu istiyorum: Kesinlikle şampiyonluktan bahsetmeyin. Her maçı tek tek düşünün. Bu sayede sonuna kadar devam edelim. Şampiyonluk sözünü 34. haftaya kadar rafa kaldırın. Şu an önümüzde G.Antepspor maçı var. Herkes G.Saray derbisini konuşuyor. Ama sizin ilk hedefimiz G.Antepspor maçıdır. Bunu sakın unutmayın."


BJK'DA UZUN YILLAR KALACAĞIM
Bu sözleri ile oyuncularını G.Antepspor maçına hazırlamaya başlayan Slaven Bilic, tarih yazmak istediğini de ifade etti. Hırvat teknik adam, "Bu sezon çok iyi maçlar oynadık. Şu an lider durumdayız. Bunu sonuna kadar devam ettirecek güçteyiz. Sizinle bu sezon tarih yazmak istiyorum. Beşiktaş'ın tarihine geçmek istiyorum. Beşiktaş ile uzun yıllar unutulmaz başarılar kazanmak istiyorum. Ama herkes bu dönemde özel yaşantısına çok dikkat etsin" diyerek şampiyonluğu ne kadar çok istediğini gösterdi.
Kaynak: nbsp;Akşam

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...