Bilic, sistemi değiştiriyor

Bilic, sistemi değiştiriyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic sistem değişikliğine gitmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle sahalardan 1 ay uzak kalacak Gökhan Töre'nin yokluğu, teknik direktör Slaven Bılıc'i farklı arayışlara yönlendirdi. Sezon başından bu yana Gökhan'ı hücum hattının sağ kanadında görevlendiren Bilic, Olcay'ı sol kanatta, Almeida'yı ise tek forvet olarak sahaya sürdü.

Gökhan'ın Akhisar Belediyespor karşısında oynayamayacak olması nedeniyle antrenmanlarda Oğuzhan'ı orta sahanın sağında deneyen Bilic, genç oyuncudan bu pozisyonda istediği performansı alamadı. Hırvat çalıştırıcı ayrıca Gökhan'ın alternatifi olarak Holosko'yu da sağ kanatta sahaya sürebilir.

Hırvat teknik adamın aklındaki diğer bir konu ise Mustafa Pektemek'e ilk 11'de yer verebilmek. Çaykur Rizespor maçında attığı 2 golle göz dolduran Mustafa'ya Almeida'nın sakatlığının tamamen düzelmesi nedeniyle yeniden yedek kulübesinin yolu gözüktü. Ancak Bilic, Akhisar Belediyespor maçında iki forvetini de sahaya sürebileceği bir çözüm arayışına girdi.

Hırvat teknik adam son maçta 2 gol atan Mustafa'ya hakkını teslim edebilmek için, bu sezon çok fazla tercih etmediği 4-4-2 sistemini uygulayabilir. Bilic bu durumda Oğuzhan, Veli, Atiba ve Olcay'ı orta sahada, Almeida ve Mustafa'yı ise ikili forvet olarak hücum hattında sahaya sürebilir.

Hırvat teknik adam hafta başından bu yana aklındaki kadro alternatiflerini deniyor. Henüz kesin kararını veremeyen bilic'in maçtan önce yapılacak son antrenmanda Akhisar Belediyespor maçı taktiğine karar vermesi ve oyuncularına açıklaması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...