Bilic o ismi sildi 'İstemiyorum, gönderin!'

Bilic o ismi sildi 'İstemiyorum, gönderin!'

SPOR Haberleri

Hırvat hoca Slaven Bilic, Muhammed Demirci, Ömer Şişmanoğlu ve İbrahim Toraman gibi isimleri gelecek sezon için düşünmüyor.

Gelecek sezon için rapor sunan Slaven Bilic, kiralık oynayan isimleri kadroda düşünmediğini bildirdi. Hırvat hoca, Muhammed Demirci, Ömer Şişmanoğlu ve İbrahim Toraman gibi isimleri gelecek sezon için düşünmüyor.Slaven Bilic, gelecek sezonun kadro yapılanması ile ilgili olarak Ahmet Nur Çebi'ye bir rapor sundu. Çebi özellikle kiralıktaki oyuncularla ilgili olarak Hırvat hocanın verdiği, "Hiçbirisi ile çalışmak istemiyorum" raporu üzerine şoka uğradı.En azından Muhammed Demirci, Ömer Şişmanoğlu ve İbrahim Toraman gibi isimlerin sezon başı kampında değerlendirilebileceğini düşünen Çebi, Hırvat hocaya bunun son kararı olup olmadığını sordu. Bilic üç oyuncuyla birlikte; Holosko, Hasan Türk, Kadir, Gökhan Süzen, Sezer, Sinan, Furkan ve Ümit'i kadroda düşünmediğini belirtti.


Kaynak: nbsp;Takvim


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...