Bilic: Kredimizi tükettik

Bilic: Kredimizi tükettik

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Hırvat çalıştırıcısı, "Bu saatten sonra 6 puan geriye düşme şansımız yok. Önce arayı kapatmalıyız" dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, şampiyon olmayı çok istediklerini ve bunun için motive olduklarını söyledi. Önlerinde 24 puanın olduğunu belirten Hırvat çalıştırıcı, "Bu noktadan sonra hiçbir takımın 6 puan geriye düşmek gibi bir şansı yok. Böyle olursa şansınız çok azalıyor. Bizim planımız maç maç devam etmek ve her maçı kazanmaya çalışmak. Önce arayı kapatıp sonra öne geçmeyi istiyoruz" diye konuştu. nbsp;Beşiktaş'ın Hırvat çalıştırıcısı, siyah-beyazlıların eski futbol genel direktörlüğü yapan Önder Özen'in Kasımpaşa teknik direktörü olarak ilk maçta kendilerine karşı sahaya çıkmasının bir fark oluşturmayacağını belirterek, "Oyuncularımızın bireysel özelliklerini kullanma şekilleri ve tavırlarıyla ilgili Kasımpaşalı oyunculara söyleyeceği önemli şeyleri olacak. Ama bu beni endişelendirmiyor" dedi.
Emre'nin bu hakkı var
Atiba'nın yeni sezonda takımda kalması gerektiğini söyleyen siyah-beyazlıların hocası, "Demba Ba'ya form düşüklüğü nedeniyle destek oluyoruz. Son dönemde formu istenen düzeyde olmayabilir. Ona yardımcı olmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Futbolda şiddeti önleme toplantısında Emre Belözoğlu'nun önerilerde bulunmasını nasıl değerlendirdiği sorusunu cevaplayan Bilic, "Emre'nin çok deneyimli bir oyuncu olarak bu çözüm önerilerine katkıda bulunmaya hakkı vardır" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...