Bilic hedefini belirledi: Fener maçına kadar...

Bilic hedefini belirledi: Fener maçına kadar...

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta gözler yeniden Süper Lige çevrildi. Bilic, oyuncularından 4 hafta sonraki Fenerbahçe derbisine kadar puan kaybetmemelerini istedi...

Avrupa Ligi'nde deplasmanda Liverpool'a 1-0 mağlup olan siyah beyazlılar, 21. haftada oynayacakları Eskişehirspor maçına odaklamaya çalışıyor.
nbsp;
Liverpool maçının ardından izin yapmadan hazırlıklara devam eden Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Tolga, İsmail, Milosevic ve Cenk Tosun karşılaşmada forma giyemeyecekler. Sakatlığının ardından hazır hale gelen Sivok ise görev verilmesi halinde müsabakada görev yapabilecek.
nbsp;
Teknik direktör Slaven Bilic, yoğun maç trafiğine rağmen ideal 11'ini bozmayı düşünmüyor. Hırvat teknik adam zorlu Liverpool deplasmanında görev verdiği ilk 11 ile Eskişehirspor maçına çıkmayı planlıyor.
nbsp;
Bilic, Liverpool maçı sonrası yapılan antrenmanda oyuncuları ile toplantı yaparak, futbolcularına Eskişehirspor maçının önemini vurguladı. Ligin sonuna kadar oynayacakları 14 maça da final konsantrasyonunda çıkmaları gerektiğinin altını çizen Hırvat çalıştırıcı, 4 hafta sonra gerçekleşecek Fenerbahçe derbisine kadar puan kaybetmeden ilerlemeleri gerektiğini ifade etti. Derbide kazanmaya çalışacakları 3 puanın daha anlamlı olması için tüm maçları kazanmanın önemine dikkat çeken Bilic, daha sonra Eskişehirspor'un son durumu hakkında futbolcularına bilgiler verdi..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...