Bilic galibiyeti yorumladı: İnancın eseri

Bilic galibiyeti yorumladı: İnancın eseri

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın çalıştırıcısı, oyuncularına "Son dakikaya kadar galibiyeti kovalamanız, şampiyonluğa olan inancınızın ispatı. Hepinizle gurur duyuyorum" dedi

Karabükspor karşısında son dakika golüyle liderliği ele geçiren Beşiktaş'ta en sevinen isim Teknik Direktör Slaven Bilic oldu. Hırvat çalıştırıcı, soyunma odasında bütün futbolcularını tek tek kucaklayarak tebrik etti. Cenk Tosun'un golünün şampiyonluğun müjdecisi olduğunu söyleyen Bilic, "Bu gol bize galibiyetten çok daha fazlasını kazandırdı. Son dakikaya kadar galibiyeti kovalamanız, şampiyonluğa olan inancınızın ispatı. Hepinizle gurur duyuyorum. Bu maçta puan da kaybedebilirdik ama bu şekilde inatla mücadele edince kimse size kızamaz" diye konuştu. Oyuna girdikten 4 dakika sonra kırmızı kart gören Necip Uysal'ı da teselli eden Slaven Bilic, "Bu kırmızı kartı anlayışla karşılayabiliyorum. Kendini üzmene gerek yok" diyerek genç futbolcuya moral verdi.
Kartal irtifa kazandı
Bu sezon birçok eski rekorunu kıran Beşiktaş, şimdiden son 4 yılın en iyi takımı oldu. 28. haftada 61 puanla yeniden lider olan Kartal, geçen 4 sezonun 34 haftasında topladığı puanlardan daha fazlasını elde etti. 2008-09 sezonundaki son şampiyonluğunu 71 puanla kazanan Beşiktaş, kalan haftalarda bu puanı geçme fırsatını da yakalamış oldu. Siyah-beyazlılar galibiyet sayısı bakımından da son 5 sezonu geride bıraktı. 28 haftada 19 galibiyet alan Beşiktaş, son 5 sezonda 34 haftada topladığı galibiyet sayılarını geçmeyi başardı.
Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...