Bilic, Bursa ve Galatasaray'ı yenersek bizi kimse tutamaz

Bilic, Bursa ve Galatasaray'ı yenersek bizi kimse tutamaz

SPOR Haberleri

Beşiktaş, koltuğunu bırakmaya niyetli değil. Slaven Bilic, Bursa ve Galatasarayaray'ı yenersek bizi kimse tutamaz

Sezon 3'te 3 yaparak başlayan ve tam 144 hafta sonra liderlik koltuğuna kurulan Beşiktaş, koltuğunu bırakmaya niyetli değil. Ligde puan kaybetmeyen tek takım durumunda olan Beşiktaş, Bursa'yı da yenerse tam 9 sezon sonra ligin ilk 4 maçını galibiyetle kapatmış olacak. Zorlu Bursa karşılaşması öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yapan Teknik Direktör Slaven Bilic, bütün gözlerin kendilerinin üzerinde olduğunu hatırlatıp, "Başarımızı tesadüf olarak görenlere karşı vereceğimiz en iyi cevap Bursa maçında alacağımız galibiyet olacaktır. Arka arkaya Bursa ve G.Saray ile oynayacağız. Bu iki maçtan kayıpsız ayrılırsak ligde bizi kimse tutamaz" diye konuştu.
BURSA'YLA HUSUMET BİTECEK
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da Bursaspor ile oynanacak maçtan önce 'barış' mesajları verdi. Bursa Beşiktaşlılar Derneği'nin 20. yıl kutlamalarına katılan Orman, "Önemli olan dostlukların, sahada ve televizyon başında izleyenlere keyif vermesi. Artık geçen sene benim başlattığım ve devamlı telaffuz ettiğim Bursaspor ile Beşiktaş camiası arasındaki bence gereksiz husumetin artık sona erdirilmesi konusu var. Artık yavaş yavaş Bursa'da da bunlar dile getirilmeye başlandı. Bundan dolayı çok memnunum. Zaten artık sonlarına geldik. Onun için mesele sahadaki skordan daha fazla benim açımdan dostluk ve oluşacak güzel hatıralardır" diye konuştu. nbsp;
BİLİC KAPTAN KÖŞKÜNDE nbsp;
Beşiktaş, zorlu Bursaspor maçı hazırlıklarını dün Ümraniye'de tamamladıktan sonra karayoluyla Bursa'ya gitti. Kafileyi Pendik'te karşılayan bir grup taraftar takımlarını alkışlar ve tezahüratlarla uğurladı. Teknik Direktör Slaven Bilic, feribotta kaptan köşküne çıkıp seyir hakkında bilgiler aldı.

nbsp;Bilic, Bursa ve Galatasaray'ı yenersek bizi kimse tutamaz



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...