Beşir değil Demir

Düzenleyen:
Beşir değil Demir

SPOR Haberleri

Tekelioğlu’nun prensi olan ve “Yeni Burak” denilen Muhammet Beşir, Hami Mandıralı döneminde 18’i bile unuttu. Cardozo’nun yokluğunda ise top Muhammet Demir’de

Karadeniz ekibinde forvet bölgesinde gerek tercihen gerekse zorunluluktan bayrak değişimleri yaşanıyor… Sezona Oscar Cardozo ve Dame N’Doye ile başlayan fırtına golcüleriyle rakip kalelerde küçük bir esinti bile yapamadı. Özellikle Dame N’Doye gol atamadan gitti. Devre arası Sunderland’a kiralanan Senegalli 2 asistte kaldı. Gençlere verdiği önemle bilinen gerek Trabzonspor’a gerekse Türk futboluna yeni isimler kazandırmak için uğraşan Sadi Tekelioğlu, Muhammet Beşir’e şans tanıdı. Ki o genç isim lig ve kupada oynadığı ilk 4 maçta toplam 54 dakika süre aldı, 3 gol attı.
İşleyen Demir
Trabzonspor’da hoca değişimi yaşandı Tekelioğlu gitti, Hami Mandıralı geldi. Devre arası kadroya Gaziantepspor’dan Muhammet Demir katıldı. İki Muhammet’ler arasında Beşir olanı adına tablo tersine döndü. 3 maçta süre alan Beşir gol atamadı son 5 maçta ise 18’e giremedi. Demir olanı ise 9 maçta 1 gol attı. Cardozo’nun sakatlığında tüm sorumluluk ona kaldı. Gençlerbirliği sınavında da Mandıralı’nın en büyük umudu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...