Beşiktaş'tan TFF'ye çifte başvuru

Beşiktaş'tan TFF'ye çifte başvuru

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Konyaspor maçının Vodafone Arena’da oynanması ve şampiyonluk kupasının Osmanlıspor maçına getirilmesi için federasyondan talepte bulundu

Süper Lig'in bitimine iki hafta kala en yakın rakibi F.Bahçe ile aradaki puan farkını 6'ya çıkaran ve şampiyonluğa çok yaklaşan Beşiktaş, federasyondan iki istekte bulundu. Siyah-beyazlılar, ilk olarak son hafta deplasmanda oynayacakları Konya maçının Vodafone Arena'ya alınmasını talep etti. Bu istek rakip takımın yönetimine de şifahen bildirildi. Ancak Konyaspor, bu talebe olumsuz yaklaştı.

KONYASPOR SICAK DEĞİL
 Kulüp başkanı Ahmet Şan, Beşiktaş maçını taraftarlarının önünde oynamak istediklerini dile getirdi. Beşiktaş'ın TFF'ye diğer başvurusu ise şampiyonluk kupası hakkında oldu. 1 puan alsalar bile şampiyonluklarını resmen ilan edecek olan siyah-beyazlılar, kupanın Pazar günkü Osmanlıspor maçında Vodafone Arena'ya getirilmesini istedi. .

OSMANLISPOR MAÇINDAN 6.5 MİLYON TL!
 BeşikTa ş yönetimi hafta sonunda oynanacak Osmalıspor maçında gelir bombardımanı bekliyor. Bilet satışından yaklaşık 3 milyon TL, saha içi reklam gelirinden 2.5 milyon TL, lisanslı ürün satışından ise 1 milyon TL olmak üzere toplam 6.5 milyon TL'lik bir gelirin kasaya girmesinin hesabı yapılıyor. Siyah-beyazlı yönetim daha önce bir maç gününde 1 milyon TL'lik satış gerçekleştiren Fenerium'un rekorunu da kırmak istiyor. Siyahbeyazlıların Vodafone Arena'de oynadığı üç maçın bilet geliri ise 18 milyon TL.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...