Beşiktaş'tan sürpriz Lescott hamlesi

Beşiktaş'tan sürpriz Lescott hamlesi

SPOR Haberleri

Demba Ba'nın transferini bitirmek için Chelsea ile görüşen Orman, bir yandan da bonservisi elinde olan eski City'li futbolcuyu ikna etmeye çalışıyor.

Yaklaşık 1 haftadır İngiltere'de transfer çalışmalarını sürdüren Başkan Fikret Orman'ın Manchester City'nin stoperi Lescott için de bir görüşme yaptığı öğrenildi. Demba Ba transferini bitirmek amacıyla Londra'da kamp kuran siyah-beyazlıların 1 numaralı ismi, geçen sezonun devre arasında gündeme gelen İngiliz futbolcu için tekrar nabız yokladı. Defansa kesinlikle sert oynayan bir stoper dahil etmek isteyen Beşiktaş, teklife olumlu yaklaşan İngiliz futbolcudan "Biraz düşünmek istiyorum" cevabını aldı. Stoper için Rodrigo Moledo dahil birçok isimle görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, Manchester City ile sözleşmesi sona eren Joleon Lescott'u transfer ettiği takdirde bonservis bedeli ödemeyecek. İngiltere'deki temaslarını sona erdiren Başkan Fikret Orman, İstanbul'a döner dönmez ayağının tozuyla yönetim kurulunu toplayacak.
MESAFE KATETTİ AMA
İngiltere'de yaptığı görüşmeleri yönetici arkadaşlarına aktaracak olan Orman, son durum hakkında kurmaylarına bilgi verecek. Demba Ba transferinde mesafe kateden Orman'ın satın alma opsiyonu konusunda Chelsea ile anlaşamadığı öğrenildi. Londra temsilcisinin 10 milyon avroluk satın alma ücretini düşürmeye çalışan siyah-beyazlıların başkanı, bu konuyu çözdüğü takdirde Senegalli oyuncuyu imza attırmak üzere İstanbul'a getirecek. Bu arada Dinamo Kiev'in Belhanda transferine izin vermemesi üzerine siyah-beyazlılar rotayı tekrar Zenit'te forma giyen Danny'ye çevirdi.


AEL'in ikinci olması kartal'a yaradı

Beşiktaş seri başı
Şampiyonlar Ligi'ne gitme hakkı kazanan Beşiktaş, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde tatil edilen AEL-APOEL maçından gelen haberle sevindi. Dün kaldığı yerden oynanan maçta rakibini 1-0 yenen APOEL şampiyon olunca AEL ikincilikte kaldı. UEFA puanı AEL'den yüksek olan Beşiktaş seri başı oldu. Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri şöyle: Dnipro (Ukrayna), AEL (Güney Kıbrıs), Feyenoord (Hollanda), Panathinaikos (Yunanistan) ve Grasshoppers (İsviçre). Beşiktaş, tur atlarsa, play-off turuna kalacak ve seri başı olamayacak. Kura çekimi 18 Temmuz'da yapılacak, maçlar 29-30 Temmuz ve 5-6 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...