Beşiktaş'tan son teklif! Tayfur Bingöl için Montero

Beşiktaş'tan son teklif! Tayfur Bingöl için Montero

SPOR Haberleri

Siyah beyazlılar, İspanyol stoperi yıllık ücretini de ödeyerek vermeye hazır. Tayfur Bingöl de Beşiktaşlı olmak için bütün alacaklarından vazgeçti.

MURAD TAMER

Beşiktaş’ın uzun süredir gündeminde yer alan Tayfur Bingöl transferinde sona gelindi. Siyah beyazlılar daha önce 29 yaşındaki oyuncu için yaptığı girişimlerden olumlu sonuç alamamıştı. Sportif direktör Ceyhun Kazancı yeni bir teklifle Alanyaspor’un tekrar kapısını çaldı. Akdeniz ekibine bu defa Montero önerildi. Alanyaspor kabul ederse İspanyol stoper kiralık olarak gönderilecek. Montero’nun yıllık ücretini de Beşiktaş karşılayacak.

CEVAP BEKLENİYOR

Tayfur Bingöl de Beşiktaş’a gitmek için elinden geleni yapıyor. Yönetimle sık sık görüşmelerde bulunan tecrübeli oyuncu, son olarak Alanyaspor’daki alacaklarından da vazgeçti. Alanyaspor yönetimi birkaç gün içinde yapılan bu son teklifi değerlendirip Beşiktaş’a cevabını verecek. Her fırsata koyu bir Beşiktaşlı olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, siyah beyazlılarla iki hafta önce oynanan ve 3-3 biten maçta da takımının en iyilerindendi. 

GHEZZAL KULÜBEYE

Beşiktaş, dün yaptığı taktik çalışmayla Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlığını atlattıktan sonra gribal enfeksiyona yakalanan Ghezzal bireysel çalıştı. Cezayirli yıldızın Ankaragücü maçına yetişebileceği ancak ilk 11’de forma giyemeyeceği öğrenildi. Sakatlığı geçen Salih Uçan ise dün takımla çalıştı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...