Beşiktaş'tan Serie A yıldızı için resmi teklif...

Düzenleyen:
Beşiktaş'tan Serie A yıldızı için resmi teklif...

SPOR Haberleri

Yeni sezon öncesi stoper arayışlarını sürdüren ve önceliği savunma hattına veren Beşiktaş yönetimi, rotayı Serie A'da Torino takımında forma giyen Kamil Glik'e çevirdi. Teknik heyetin raporu doğrultusunda Kamil Glik için Torino'ya teklif yapan Siyah-Beyazlılarda pazarlıklar sürüyor.

NTV Spor’un haberine göre, listenin üst sıralarında yer alan Torino’dan Kamil Glik için İtalyan ekibine resmi teklif yapıldı. Polonyalı stoperi bonservisi ile kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, bu konuda pazarlıklara başladı. Torino, Glik için ilk olarak 8 milyon Euro talep ederken, yönetim, bu rakamı 5 milyon Euro seviyelerine çekmeye çalışıyor. Kulüplerin anlaşması halinde Siyah-Beyazlılar 28 yaşındaki futbolcuya 4 yıllık mukavele teklifinde bulunacak. Transferin Avrupa Şampiyonası’ndan önce tamamlanması planlanırken, futbol komitesi üyeleri bu hafta içinde İtalya’ya giderek, görüşmeleri hızlandırmaya çalışacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...