Beşiktaş'tan MHK ve TFF'ye büyük tepki!

Beşiktaş'tan MHK ve TFF'ye büyük tepki!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de son saniyelerde Konyaspor'dan yediği golle berabere kalan Beşiktaş'ta yöneticilerin TFF ve MHK'ye tepkileri vardı.

Torku Konyaspor önünde son saniye golüyle çok önemli 2 puan bırakan Beşiktaş'ta maç sonrası hakem Çağatay Şahan'a öfke doruğa çıkmıştı. Teknik ekip veV Konya'da bulunan yöneticiler sert açıklamalar yaparken, zorlu deplasmana gelmeyen kurmaylar telefona sarıldı. Başkan Fikret Orman'a dert yanan ve Çağatay Şahan'ın yönetimine tepki gösteren yöneticilerin tek bir isteği vardı: Beşiktaş'ın bundan böyle TFF'ye karşı tepkisini daha yüksek bir sesle dile getirmesi... Beşiktaş'ın TFF'ye ve MHK'ya karşı her zaman saygılı ve olgun bir tavır gösterdiğini hatırlatan kurmaylar, Orman'a "Göreve geldiğimizden beri hiçbir şekilde sesimizi yükseltmedik. Ama bakıldığında en çok hatayla karşı karşıya kalan biziz! Artık yeter. Sustuk sustuk da ne oldu? Rakipler en ufak bir hatada ortalığı ayağa kaldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...