Beşiktaş'tan Jimmy Durmaz ve Tuncay Şanlı açıklaması

/ Kaynak: AA
Beşiktaş'tan Jimmy Durmaz ve Tuncay Şanlı açıklaması

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş'ta Önder Özen, Jimmy Durmaz ve Tuncay Şanlı transferi söylentileri ile ilgili konuştu.

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, BJK TV'ye konuştu ve basında yer alan Jimmy Durmaz ve Tuncay Şanlı'yı transfer edecekleri iddiası ile ilgili konuşurken, futbolcularının gece hayatı ile ilgili spekülasyonlara da cevap verdi. "Jimmy Durmaz ile ilgili benim bir girişimim yok, Beşiktaş'ın böyle bir girişimi yok. Kesinlikle böyle bir şey yok. Bu arada Tuncay ile ilgili de haberler çıkıyor ve ne maksatla olduğunu da tahmin ediyorum. Böyle bir şey yok." "Gece yaşantısı, gündüz yaşantısı diye değerlendirmiyoruz. İş yaşantısı ve serbest zaman diye değerlendiriyoruz. 16. hafta öncesinde futbolcularla görüştüm ve zamanlama konusunda hassas olduğumu söyledim. Doğru zamanda istediklerini yapacaklarını aktardım. Aşağı, yukarı her akşam telefonda konuşuruz. Bunu hafiyelik gibi değil, ama her akşam konuşurum ve nerede olduklarını bilirim. Ne zaman çıkmaları gerektiğini sorarlar. Kimseyi zorla tutmam, kimsenin de oyuncuları sorgulama hakkı yoktur. Uzun süreden beri oyuncular dışarıya çıkmadı, ben kafalarını dağıtmak için çıkmalarını istedim. Son derece ölçülü bir akşam geçirdiler. Oyuncularımız ölçülü ve üsluplu bir şekilde dışarıda zaman geçirdiler."

TARAFTARLARA MESAJ

"Taraftarımız, geldiği stat açıksa, içeriye girebiliyorsa, destek veriyor. Son hafta rakam azdı, ama ciddi bir destek verdiler. Onlara teşşekkür ederim."
(Sporx)

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...