Beşiktaş'tan Galatasaray'a taş

Beşiktaş'tan Galatasaray'a taş

SPOR Haberleri

Fikret Orman, Galatasaray'a göndermede bulunarak ""En kötü günümüzde bile bir bağış kampanyası yapmadık, bazı rakiplerimizin yaptığı gibi" dedi.

90+3 programında çarpıcı açıklamalar yapan Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman Çarşı'ya da kötü bir haber verdi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Cine 5'te yayınlanan Barbaros Çıdal'ın sunduğu Atilla Gökçe ve Gürcan Bilgiç'in katıldığı 90+3 programında çarpıcı açıklamalar yaptı. nbsp;Orman, ekonomik sorun yaşadığı dönemde bağış toplayan sarı-kırmızılı camiaya göndermede bulunarak "En kötü günümüzde bile bir bağış kampanyası yapmadık, bazı rakiplerimizin yaptığı gibi" diye konuştu. İnönü Stadı'yla ilgili de Galatasaray'a taş atan Orman, "Stadımızın yatırımını kendimiz yapıyoruz. Kimseden 1 kuruş almadık. İnönü Stadı Beşiktaş'ın namusudur. Biz o stadı yapacağız ve belirttiğimiz tarihte de (Ekim 2014) bitmiş olacak" dedi. Teknik Direktör Slaven Bilic ile uzun vadeli düşündüklerini söyleyen Fikret Orman, "İşler istediğimiz gibi giderse, iki taraf da birbirinden memnun kalırsa, Slaven Bilic ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağız" ifadesini kullandı. Orman, futbol direktörü Önder Özen ile ilgili ise "Beşiktaş'ta futbolun patronu ve bizim direkt muhatabımız Önder Özen'dir, hocamız Bilic'in de amiridir" açıklamasını yaptı. Beşiktaş'ın Portekizli yıldızları Fernandes ve Almeida konusuna da değinen başkan, taraftarlara sözleşme müjdesi verdi. Orman, "Fernandes ve Almeida önceki dönemlerinde şimdiki kadar başarılı olmadı çünkü bizdeki kadar hiçbir kulüpte, takımıyla, taraftarıyla bağdaşmadı. Türkiye'nin en önemli ve en büyük kulübünde oynuyorlar ve burada gayet iyi paralar kazanıyorlar. Bizim onları kaybetmememiz kadar onların da bizi kaybetmemesi önemli. Beşiktaş'ta mutlular ve sözleşme görüşmelerinin de sonuna geldik. Yakın zamanda imzalayacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.Fikret Orman ayrıca Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşıya eski statda gazhane tarafında kalan 'Yeni Açık' tribününü ayırdıklarını söyledi. Kulübün gelirlerinin rakiplerini yakalaması gerektiğini söyleyen Orman böyle bir kararı almak zorunda olduklarını ve taraftarların bunu anlayışla karşılayacağına inandığını belirtti. Gökhan Töre'nin performansını değerlendiren Orman, "Beşiktaş'ta çok iyi bir çıkış yakaladı. Bence evini buldu. Huzurlu olduğu ve kendini geliştireceği bir kulübe geldi. Biz de kendisinden hem karakter olarak hem de oyun olarak çok memnunuz. Satın alma opsiyonu bizde. Sezon sonu geldiği zaman değerlendireceğiz. Bonservisi yazıyor 7.5 milyon euro gibi bir bedele satın alma imkanına sahibiz ama bugün bunu konuşmak için çok erken, sezon sonunda konuşacağız" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...