Beşiktaş'tan dev sponsorluk anlaşması: 3 senelik rekor kazanç belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'tan dev sponsorluk anlaşması: 3 senelik rekor kazanç belli oldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş, yeni stadyum sponsorluk anlaşmasında sona doğru yaklaştı. Siyah-beyazlılar, Rus enerji şirketi Gazprom ile 3 senelik sözleşme için son detayları konuşuyor.

Beşiktaş, 2016'da açılan yeni stadyumu için tarihi bir anlaşma yapmaya çok yaklaştı. Vodafone ile sezon sonu tamamlanan stad isim hakkı sponsorluğu için görüşmelere başlayan Siyah-beyazlılar, Rus enerji şirketi Gazprom son detayları konuşuyor.

TRTSpor'un haberine göre; Beşiktaş, Gazprom ile resmi olarak anlaşması halinde 3 yıl için 61 buçuk milyon euro kazanacak. Ayrıca anlaşmanın 2024-2025 sezonunda itibaren forma sponsorluğu alanında da süreceği konuşuluyor. 

Beşiktaş'tan dev sponsorluk anlaşması: 3 senelik rekor kazanç belli oldu

VODAFONE PARK'TA 3 ŞAMPİYONLUK

Beşiktaş 2016'da hizmete açılan yeni stadyumda 3 lig şampiyonluğu yaşadı. Şenol Güneş yönetiminde 2015-2016 sezonunda maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynayan Kara Kartal, Nisan 2016'da tamamlanan Vodafone Park'a geçerek şampiyonluğu kendi yuvasında kutlamıştı. 2016-2017 sezonu da şampiyon bitiren Beşiktaş, 2020-2021 sezonunda Sergen Yalçın ile ipi göğüslemişti.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...