Beşiktaş'tan bir Dele Alli geçti... İngiliz futbolcu sezonu kapattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'tan bir Dele Alli geçti... İngiliz futbolcu sezonu kapattı

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın İngiliz orta saha oyuncusu Dele Alli geçirdiği ameliyatın ardından sezonu kapattığını açıkladı. Beşiktaş, Everton’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı 27 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu Dele Alli geçirdiği ameliyatn ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Dele Alli, “Ameliyatım bitti ve başarıyla geçti. Ancak ne yazık ki benim için bu sezon kapandı. Bana destek olan ve sevgi gösteren tüm Beşiktaş taraftarlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Beşiktaşlı oyuncu Dele Alli, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, ameliyat edildiğini ve bu sezonun kendisi adına sona erdiğini kaydetti.

Instagram hesabından geçirdiği operasyonla ilgili paylaşımda bulunan Nijerya asıllı İngiliz oyuncu, "Ameliyatım başarılı geçti. Ancak ne yazık ki benim için bu sezonun sonuna geldik." ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'TAN BİR DELE ALLİ GEÇTİ

Kulüpte olduğu sürede kendisine gösterilen sevgi için tüm Beşiktaşlılara teşekkür eden Dele Alli, "Benim için sezon bitti. Zor birkaç hafta geçirdim ve tamamen iyileşmeme odaklanmak için elimden gelen her şeyi yaptığımdan emin olmak istiyorum. Sosyalleşmelere biraz ara vereceğim. Hazır olduğumda geri döneceğim. Yakında görüşürüz." değerlendirmesinde bulundu.

SİYAH-BEYAZLI KAFİLE TRABZON'DA

https://twitter.com/Besiktas/status/1647258790566195201

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında yarın Trabzonspor ile karşılaşacak Beşiktaş, Trabzon'a geldi.

İstanbul'dan özel uçakla gelen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ile yardımcıları, yöneticiler ve kafilede yer alan futbolcular, Trabzon Havalimanı'nda otobüse bindi.

Siyah-beyazlılar, güvenlik önlemlerinin alındığı havalimanından takım otobüsüyle kamp yapacakları otele geçti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...