Beşiktaş'tan ayrılmayı kafasına koyan Romain Saiss'in yeni takımı belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'tan ayrılmayı kafasına koyan Romain Saiss'in yeni takımı belli oldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş'a geçen yaz 6 yıllık Wolverhampton kariyerinin ardından transfer olan ve 3 yıllık imza atan Romain Saiss, Fransa'ya gidiyor. 33 yaşındaki Faslı stoperin Lille'le anlaştığı öne sürüldü. Teknik direktör Şenol Güneş'le yıldızı bir türlü barışmayan Saiss'in Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu.

Beşiktaş'tan ayrılmayı kafasına koyan Romain Saiss'in yeni takımı belli oldu. Fransuz basını Faslı stoperin Lille kulübüyle anlaştığını yazdı.

38 yaşındaki Portekizli stoper Jose Fonte'nin takımdan ayrılmasının ardından stoper arayışlarına başlayan Lille, Saiss'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Beşiktaş'la 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki "Faslı Maldini" yeni sezon öncesi siyah-beyazlıların antrenmanlarına katılmadı.

EMRE KOCADAĞ: BIRAKMAK İSTEMİYORUZ

Beşiktaş As Başkanı Emre Kocadağ dünkü açıklamalarında Saiss’i bırakmak istemediklerinin altını çizmiş ve “Saiss bizim oyuncumuz, bırakmak istemiyoruz. Beşiktaş'ta devam etmesi noktasında kararlıyım. Umarım Beşiktaş'ta devam edecek. Redmond bize dönüş yapmadı, o noktada alternatiflere bakıyoruz” demişti.

ŞENOL GÜNEŞ: AYAĞIM AĞRIYOR DEDİ OYNAMADI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise Saiss için şunları söylemişti:

"Defansta en güvenilir en yetenekli oyuncu o. Zaten onu oynattık. Oynuyordu, ‘ayağım ağrıdı 2-3 gün dinleneyim’ dedi, tamam dedik. Redmond’ınki daha farklı mukavelen bitti gidebilir. İki oyuncunun kalmasını da istiyorum. İkisi de benim oyuncum değil Saiss benim oyuncum. İyi oyuncu ama sorun oynayıp oynamaması. Oynamasını engelleyen bir durum yok. Burada Gomez de oynamadı Cenk de oynamadı. Saiss anlaştığı takımla gitsin oynasın ama kulüp mağdur olmasın."

Beşiktaş'tan ayrılmayı kafasına koyan Romain Saiss'in yeni takımı belli oldu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...