Beşiktaş'ta yöneticiler Bilic'e yüklendi: Bu kadarı fazla

Beşiktaş'ta yöneticiler Bilic'e yüklendi: Bu kadarı fazla
SPOR Haberleri

"Oyuna müdahalesi yetersiz, kadro seçimi hatalıydı" diyen siyah-beyazlılar Hırvat çalıştırıcının üzerini çizdi

Son 2 haftada aldığı beraberlikle zirve yarışına pamuk ipliğiyle bağlı hale gelen Beşiktaş'ta Akhisar maçında alınan sonucun ardından siyah-beyazlı yönetim faturayı Teknik Direktör Slaven Bilic'e çıkardı. İki sezondur yönettiği Beşiktaş'ta final maçlarında hiçbir varlık gösteremeyen Hırvat teknik adam, yönetim desteğini de büyük ölçüde kaybetti. Beşiktaş'taki görev süresi boyunca derbi galibiyeti bulunmayan Bilic'in oyuncuları bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray'la oynanan maçlarda gol dahi atamadı. Hırvat çalıştırıcıya en büyük eleştiri ise oyuna müdahalede yetersiz kalması oldu. Beşiktaşlı yöneticiler maçı çevirecek hamleler yapmakta yetersiz kaldığını düşündükleri Bilic'in yaptığı oyuncu değişikliği tercihlere anlam veremedi.
Taraftar gitsin diyor
Karşılaşmanın ardından dönüş yolunda maç kritiği yapan bazı yöneticilerin "Franco, milli takımda Falcao ve James Rodriguez ile birlikte forma giyiyor ama burada forma giyemiyor. İki haftadır takımın en iyisi olan Tolgay oyundan çıkıyor. Cenk Tosun'u son 5 dakikada oynaması için mi transfer ettik" diye konuştukları belirtildi. Saha kenarındaki hararetli hareketleri nedeniyle daha önce yönetim tarafından uyarılan Slaven Bilic'e Akhisar maçının ardından tribünler de arkasını döndü. Beşiktaşlı taraftarların internetteki yorumları Bilic'in gönderilmesi konusunda birleşti.
Hüseyin EROĞUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...