Beşiktaş'ta yerli transferi atağı

Beşiktaş'ta yerli transferi atağı

SPOR Haberleri

Slaven Bilic'i takımın başına getiren ve genç Kolombiyalı Franco'yu kadrosuna katan Beşiktaş'ta hedef Tolga Zengin ve Veysel Sarı.

Slaven Bilic'i takımın başına getiren ve genç Kolombiyalı Franco'yu kadrosuna katan Beşiktaş'ta gözler yerli transferine çevrildi. Hedefte Tolga Zengin ve Veysel Sarı var. Beşiktaş, bir yandan Almanya'da hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah beyazlılar, Allan Mc Gregor'un ayrılmasının ardından kaleyi Tolga Zengin'e emanet etmek istiyor. Bordo-mavili ekibin tecrübeli file bekçisiyle anlaşma zemini arayan Beşiktaş yönetimi, bonservis pazarlıklarını sürdürüyor. Ancak Trabzonspor'un 10 milyon euro istediği Tolga için siyah-beyazlılar'ın 3.5 milyon euro teklif etmesi bordo-mavili nbsp; cepheden kabul görmedi. Beşiktaş Sportif Direktörü Özen Özen'in geçen hafta düzenlediği basın toplantısında, "Türkiye ve Trabzonspor'da 10 milyon euro edecek oyuncu yok" sözleri üzerine nbsp; bordo-mavili yönetim, "Trabzonspor, nbsp; milli takımda oynayan Türkiye'nin en iyi 2 kalecisine sahip, bizde her zaman 10 milyon euro edecek oyuncu vardır diyerek Özen'e sert tepki gösterdi.
Trabzonspor'un bu şartlar altında takımla özdeşleşen kaptan Tolga Zengin'i satmaya yanaşmaması siyah-beyazlıları yeni yerli nbsp; kaleci alternatifleri üzerinde arayışlara yöneltecek.
HEDEF VEYSEL SARI
Beşiktaş'ın hedefinde ikinci yerli isim ise Veysel Sarı. Hilbert'in ayrılmasının ardından sağ bek ihtiyacı doğan siyah-beyazlılar, geçen sezon Eskişehirspor formasıyla dikkat çeken genç oyuncu için temaslarına hız verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...