Beşiktaş'ta yeniden Weghost sesleri

- Güncelleme:
Beşiktaş'ta yeniden Weghost sesleri

Spor Haberleri

Şenol Güneş santrfor istemiyordu ancak Tosun Paşa’nın sakatlığı planları değiştirdi, Hollandalı yıldız gündemde

MURAD TAMER'İN HABERİ - Kadroya en az üç yıldız takviyesi yapacak olan Beşiktaş yönetimi, Cenk Tosun’dan gelen haberle planı değiştirdi. Sezonun son maçında sakatlanan millî yıldızın sahalardan en az 2 ay uzak kalması bekleniyor. Tosun Paşa eğer ameliyat olursa bu süre 3,5 aya çıkacak. Beşiktaş, Konferans Ligi’nde oynayacağı eleme nedeniyle sezonu erken açacak ve Cenk Tosun bu maçlarda forma giyemeyecek. Bunun üzerine Weghorst yeniden gündeme geldi.

İKİ TALİBİ DAHA VAR

Beşiktaş’tan ayrılıp Manchester United’ın yolunu tutan Hollandalı yıldız, Burnley’e dönmek istemiyor. M. United’ın da gelecek planlarında yer almayan Weghorst’un, Beşiktaş’a yeniden dönmeye sıcak baktığı konuşuluyor. Yönetimin ilerleyen günlerde Weghorst için girişimde bulunabileceği öğrenilirken, teknik heyet de oyuncu ile ilgili olumlu görüş bildirdi. Ayrıca, Everton ve Wolfsburg’un da 30 yaşındaki oyuncuyla ilgilendiği öğrenildi.  

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bahar 11 Haziran 2023 21:07

Çok üzüldüm

Sonraki Haber Yükleniyor...