Beşiktaş'ta yeni teknik direktör için sürpriz aday! Gözler Suudi Arabistan'a çevrildi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta yeni teknik direktör için sürpriz aday! Gözler Suudi Arabistan'a çevrildi

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Şenol Güneş ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Olağanüstü seçim kararı alan kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yeniden aday olmak istediği öğrenildi. Rıza Çalımbay ve Sergen Yalçın gibi isimleri gündemine alan Siyah-beyazlılar bu kez beklenmedik bir isme yöneldi.

UEFA Konferans Ligi'nde Lugano'ya 3-2 mağlup olduktan sonra Şenol Güneş ile vedalaşan Beşiktaş, yeni teknik direktör için düğmeye bastı.

Rıza Çalımbay, Sergen Yalçın ve Samet Aybaba gibi isimleri listeye ekleyen Siyah-beyazlılar, daha önce kulüpte görev alan Slaven Bilic için nabız yoklamaya başladı.

Sezon başı Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Fateh ile 2 senelik sözleşme imzalayan Slaven Bilic, geri dönme konusunda kararsız olduğu öğrenildi.

Bilic yönetiminde bu sezon 9 maça çıkan Al-Fateh, 5 galibiyet, 2'şer beraberlik ve yenilgi elde ederek 17 puan topladı. Lider Al-Taawon'un 5 puan gerisinde bulunan Bilic'in nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör için sürpriz aday! Gözler Suudi Arabistan'a çevrildi

SLAVEN BİLİC'İN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Beşiktaş'ı daha önce 2013-2015 yılları arasında çalıştıran Slaven Bilic, toplam 89 resmi maça çıktı.

Bu maçlarda 47 galibiyet alan Hırvat hoca, 21 beraberlik ve mağlubiyet alarak maç başı 1.82 puan ortalaması tutturdu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...