Beşiktaş'ta Weghorst paniği

- Güncelleme:
Beşiktaş'ta Weghorst paniği

Spor Haberleri

Dünya Kupası’ndaki performansı 30 yaşındaki golcünün geleceğini belirleyecek. Burnley geri çağırma maddesini kullanmayı planlıyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş’ın, Burnley’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Wout Weghorst için sürpriz bir gelişme yaşandı. Hollandalı golcünün bonservisine sahip olan Burnley kulübü, tekrar İngiltere Premier Lig’e yükselme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Championship’te lider olan İngiliz ekibi, konumunu sağlama almak için devre arasında gol yollarına takviye yapmayı ve Weghorst’u geri çağırmayı planlıyor. 

ARADA BELLİ OLACAK

Burnley’nin teknik direktörü Vincent Kompany, Dünya Kupası arasında konuyla ilgili karar vereceklerini açıklayınca siyah beyazlı yöneticileri endişelendirdi. Sportif direktör Ceyhun Kazancı, Weghorst için geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Burnley, Premier Lig’e çıkarsa büyük bir bütçeye de sahip olacak. Weghorst da Premier Lig’de oynamayı öncelikli bir tercih olarak değerlendirebilir” demişti.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...