Beşiktaş'ta 'Vyntra' tamam

Beşiktaş'ta 'Vyntra' tamam

SPOR Haberleri

Geçen sezon Levante'de forma giyen ve bonservisi elinde olan tecrübeli futbolcu, Kartal'dan yıllık 500 bin avro alacak

Beşiktaş tam bir yıldır devam eden sağ bek probleminin çözümünü İspanya'da buldu. Siyah-beyazlılar, Serdar Kurtuluş'tan istediği verimi alamadıktan sonra Atiba ve Necip'i sağ bekte oynatmak zorunda kalmıştı. Beşiktaş, yaptığı girişimler sonrası geçen sezon La Liga'da Levante forması giyen ve bonservisi elinde olan Yunan futbolcu Loukas Vyntra ile 2 senelik anlaşma sağladı. Teknik Direktör Slaven Bilic'in ısrarla istediği 33 yaşındaki tecrübeli oyuncuya siyah-beyazlılar yıllık 500 bin avro maaş ödeyecek. Stoperde de görev yapabilmesi nedeniyle Slaven Bilic'in ilk tercihi olan 1.86'lık Vyntra, geçen sezon Levante formasıyla görev yaptığı 38 resmi karşılaşmada 3 gol kaydetti.
FAVORİ BRYAN RUİZ
Bu arada ani bir kararla Lanzini transferinden vazgeçen Beşiktaş, Bryan Ruiz, Marco Marin ve Belhanda üçlüsünden birine siyah-beyazlı formayı giydirecek. Beşiktaş yönetiminin belirlediği 3 isim arasından Dünya Kupası'nda Kosta Rika formasıyla yıldızlaşan Bryan Ruiz öne çıkıyor. Fulham'dan ayrılmak isteyen tecrübeli oyuncunun orta sahada Beşiktaş'ın hücum yükünü sırtlayabilecek kapasitede olduğuna inanan siyah-beyazlıların asıl ilgisini çeken isim Belhanda ancak Faslı yıldızın yüksek maliyeti yüzünden Beşiktaş adım atamıyor. Listenin son sırasındaki isim ise Marko Marin fakat Alman oyuncunun kanatlarda daha etkili olduğunu düşünen Bilic, bu transfere sıcak bakmıyor. nbsp;HÜSEYİN?EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...