Beşiktaş'ta transfer krizi! 4 milyon Euro'ya alınan Onana kiralanıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sports Digitale
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta transfer krizi! 4 milyon Euro'ya alınan Onana kiralanıyor

SPOR Haberleri  / Sports Digitale

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş'ın Fransa'nın Lens takımından transfer ettiği Jean Onana'nın başka bir takıma kiralanması gündeme geldi. Kamerunlu oyuncunun performansı yetersiz görüldü.

Yaz transfer döneminde Lens'ten 4 milyon euro karşılığında transfer edilen Jean Onana'nın Şenol Güneş'in gözüne giremediği iddia ediliyor.

Sports Digitale'nin haberine göre; Siyah-beyazlılar 23 yaşındaki futbolcu için başta 'kiralama' olmak üzere gelen teklifleri değerlendirme kararı alındı.

Şu ana kadar oynanan 6 resmi maça çıkan Onana, beklentilerin altında kaldı.

Piyasa değeri 6 milyon euro olan Onana'nın Beşiktaş ile sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor.

Beşiktaş'ta transfer krizi! 4 milyon Euro'ya alınan Onana kiralanıyor

ONANA: SANMIYORUM

Beşiktaş'a imza attıktan sonra açıklamalarda bulunan Onana, "Türkiye'de bir zorluk yaşayacağımı sanmıyorum. İstanbul’da olduğum için mutluyum. Harika bir stadı olan bir kulübe geldim. Bana çok şey katacak tutkulu taraftarlara layık olmak için elimden geleni yapacağım. Sahada beni büyük bir aşkla oynarken gören taraftarlarımız çok mutlu olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sports Digitale
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...