Beşiktaş'ta Trabzon maçı öncesi 3 puan alarmı verildi

Beşiktaş'ta Trabzon maçı öncesi 3 puan alarmı verildi

SPOR Haberleri

Teknik Direktör Bilic, izinleri iptal ederken tesislere ziyaretçi alınmasını da yasakladı. Galibiyet halinde oyunculara iki kat prim dağıtılacak

Kardemir Karabükspor'u son dakika golüyle yenerek liderliği geri kazanan Beşiktaş'ta pazar günü oynanacak olan Trabzonspor karşılaşması öncesi teyakkuz ilan edildi. Kalan haftaların en önemli maçları arasında yer alan Trabzonspor deplasmanından kötü bir sonuçla ayrılmak istemeyen Teknik Direktör Slaven Bilic, takımdaki bütün izinleri iptal etti. UEFA Avrupa Ligi'nde Club Brugge mağlubiyetlerinin ardından takıma bol bol izin veren Hırvat teknik adam, zorlu maça kadar oyuncularını bir anlamda kampa aldı. Tecrübeli çalıştırıcı, bu hafta dinlenmeyecek olan siyah-beyazlı futbolcularına Trabzonspor maçının kazanılması halinde gelecek hafta 2 gün izinle ödüllendirmeye karar verdi. Bilic ayrıca bu hafta tesislere misafir alınmasını da yasakladı.
Kesenin ağzını açtı
Şampiyonluğa en az futbolcular kadar inanan Beşiktaş yönetimi ekonomik olarak zor günler yaşasa da Trabzonspor maçı için kesenin ağzını açarak hafta sonu alınacak galibiyete iki kat prim ödemeyi kararlaştırdı. Sezon başı açıklanan prim tarifesine göre 3 büyük takıma karşı alınacak galibiyetlere 15 bin lira ödeyen Başkan Fikret Orman ve kurmayları kritik Trabzonspor maçının kazanılması durumunda 30 bin lira prim dağıtma kararı aldı.
gt; Hüseyin EROĞUL nbsp;
Ba'ya kulübe yolu gözüktü
Beşiktaş Trabzon hazırlıklarını dün de sürdürdü. Grip olan Slaven Bilic idmanı yarısına kadar takip etti sonra evinin yolunu tuttu. Sol arka adalesinde ağrıları süren Demba Ba takımdan ayrı çalıştı. Senegalli yıldızın büyük ihtimalle Trabzon maçına yedek başlayacağı öğrenildi. Tedavisine devam eden ve Trabzon maçına yetişmesi zor görünen Ersan'ın yanı sıra sakatlığı süren Tolga ve Veli antrenmanda yer almadı. Kaleci Günay Güvenç düzeldi. Antrenmanın başında koşu yapan siyah-beyazlı oyuncular, ana bölümde yarım sahada çift kale maç oynadı.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...