Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi... Emre Mor, Cabral, Oğuzhan, Muleka

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi... Emre Mor, Cabral, Oğuzhan, Muleka

SPOR Haberleri

Cyle Larin'den boşalan sol ön pozisyonuna transfer yapmak isteyen Beşiktaş, Kasımpaşa'da şov yapan Jackson Muleka'yla birlikte Sporting forması giyen Jovane Cabral'le de ilgileniyor. İki futbolcu için de görüşmeler sürüyor. Karagümrük'e iki yıllık imza atması beklenen Emre Mor'un ise Beşiktaş'ın da transfer gündemine girdiği iddia edildi.

24 yaşındaki Cabral'in Sporting ile sözleşmesi gelecek yaz sona ererken forvette de görev alabilen Yeşil Burun Adalı futbolcu, geçen sezonu kiralık olarak Lazio'da geçirdi.

Cabral, Lazio'da 4 maçta süre alırken ligin ilk yarısında da Portekiz'de 10 maça çıkmıştı. Tüm kulvarlarda 21 maçta forma giyen genç oyuncu 4 gol 1 asist kaydetti.

GOLCÜDE SON DURUM

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, dün yaptığı açıklamayla Haris Seferovic ve Marko Arnautovic isimlerini doğruladı. Kartal, santrfor transferinde hala Wout Weghorst'tan haber bekliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...