Beşiktaş'ta sola dört aday

Beşiktaş'ta sola dört aday

SPOR Haberleri

Valerien Ismael'in sisteminde kanat bek oynayabilecek isim sayısı dörde indi. Tayfur Bingöl, Doron Leidner, Massadio Haidara ve Mohanad Jeahze'den biri siyah beyazlı formayı giyecek.

MURAD TAMER

Beşiktaş'ta sol bek arayışlarında büyük aşama kaydedildi. Rıdvan Yılmaz'ın, Rangers'a transferinin ardından hızlıca harekete geçen siyah beyazlılarda futbol direktörü ile teknik direktör Valerien Ismael, 25 kişilik listeyi dörde indirdi. Hem sol bek hem orta sahanın solunda hem de üçlü stoper sisteminde kenarda oynamaya alışkın dört isim belirlendi. Fransa Ligue 1'de Lens forması giyen 29 yaşındaki Massadio Haidara, stoperde de görev yapabilmesiyle öne çıkıyor.

ALANYA DİRETİYOR

Tayfur Bingöl için 10 milyon lira ve bir oyuncu teklifi masada duruyor. Alanyaspor ise bonservis bedeli için 2 milyon avroda ısrarcı. Hapoel Tel Aviv forması giyen Doron Leidner de radarda. 20 yaşındaki Rumen asıllı İsrailli genç oyuncu hücumda da en az savunmadaki kadar başarılı ve bonservisi 1,5 milyon avro civarında. Hammarby'nin Irak asıllı İsveçli sol beki Mohanad Jeahze için de girişimler başladı. İsveç ekibinin 1 milyon avroluk bonservis bedeli belirlediği öğrenildi. 

PELKAS'A RET

Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanan Dimitrios Pelkas, Beşiktaş'a önerildi. Menajerlerden gelen teklif, teknik direktör Valerien Ismael'e iletildi. Fransız teknik adam o bölgede Ghezzal, Salih Uçan ve Emirhan İlkhan'a sahip olduğu için Yunan yıldızın transferine onay vermedi.

KOMBİNELER BİTİYOR!

 Yıldız transferlerden sonra patlama yaşanan Beşiktaş kombinelerinin satışında sona gelindi. Yönetimden Bilgihan Cenk Sürmen, kombine satışlarında istedikleri sayıyı geçtiklerini belirterek, "Yarın (bugün) akşam mesai bitiminde satışlar sona erecek. Taraftarımız elini çabuk tutsun" dedi.

MONTERO DA YETİŞİYOR

Beşiktaş'ın sakat stoperlerinden iyi haberler gelmeye devam ediyor. Romain Saiss'in ardından  Fernando Montero'nun da Kayserispor'la oynanacak ligin ilk maçına yetişebileceği öğrenildi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...