Beşiktaş'ta sevindiren gelişme

Beşiktaş'ta sevindiren gelişme

SPOR Haberleri

Beşiktaş, deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Daha önce sakat olan 4 isim takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş, Bursaspor maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı idmanla devam etti. Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan çalışma 1.5 saat sürdü.Kondisyon ve taktik antrenmanı yapan siyah-beyazlılarımız, idmana ısınma şartlarıyla başladı. Pas, streching, elle ve kafayla pas ile dar alanda kontrol pas çalışmaları yapan Takımımız, daha sonra 2 grup halinde taktik hazırlık yaptı. Antrenman minik kale maçın ardından sona erdi.Çalışmaya izinli olan Kerim Frei ile tedavilerine devam edilen; İbrahim Toraman, Veli Kavlak, İsmail Köybaşı ile bireysel hazırlıklarına devam eden Filip Holosko ve Uğur Boral katılmadı. Muhammed Demirci, Serdar Kurtuluş, Tolga Zengin ve Hugo Almeida takımla birlikte çalıştı.Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 15 Eylül Pazar günü Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını 14 Eylül cumartesi saat 11:00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve Bursa'ya hareket edecek.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...